EM-klar: Her er træner-Thorups hovedbrud

Her er U21-landstrænerens tre største spekulationer før kampen mod Tjekkiet

(Foto: Lars Poulsen)
(Foto: Lars Poulsen)

Yussuf eller Brock-Madsen
Spekulationerne om, at Thorup ville vælge Yussuf Poulsen som topangriber med Viktor Fisher og Uffe Bech på kanterne, har larmet lidt. Yussuf Poulsen har dog ikke spillet den plads siden 2013 – og med to mål i den sidste testkamp mod Sverige, så kan man vel ikke påstå, at Nicolai Brock-Madsen har spillet sig af!

Ekstra Bladets bud:
Tirsdag forventede Ekstra Bladet, at Jess Thorup ville Nicolai Brock-Madsen som angriber med på Yussuf Poulsen på højrekanten. Onsdag tyder alt imidlertid på, at Brock-Madsen må starte på bænken med Yussuf Poulsen på toppen og Rasmus Falk som overraskende højrekant.

Pierre-Emile Højbjerg
Baglårsdramaet lurer stadig, så Thorups bekymringer går på, om han skal tage chancen og lade Pierre-Emile spiller den første kamp med fare for, at skaden bryder op igen og dermed sætter resten af turneringen på spil. Omvendt, så vil Thorup sprænge banken for at komme godt fra land i turneringen.

Ekstra Bladets bud:
Pierre-Emile spiller. Han er omdrejningspunktet og hjertet på U-21-landsholdet – og Danmark skal være i skarpeste opstilling i åbningskampen. Både Højbjerg selv og Thorup virker da også fortrøstningsfulde.

Pione Sisto
Hvad skal fløjtalentet egentlig bruges til på et hold, hvor der er masser af dygtige kantspillere? Og får han en rolle at spille mod Tjekkiet? Og er det ikke vild luksus at have sådan et fænomenalt talent på bænken? Masser af spørgsmål, men husk, at Pione Sisto stadig ikke er oppe på maksimalt niveau efter fire måneder på sidelinjen.

Ekstra Bladets bud:
Starter ikke, men får helt sikkert spilletid mod Tjekkiet. Han kan blive den joker, der skal spilles glødende varm i slutrunden.

8 kommentarer
Vis kommentarer