Fischer havde regnet med holdkammeraten

Trods 14 måneders skadespause blev Viktor Fischer udtaget til U21-EM modsat Ajax-kammerat Lucas Andersen

Lucas Andersen går glip af U21-EM. (Foto: Claus Bonnerup)
Lucas Andersen går glip af U21-EM. (Foto: Claus Bonnerup)

Det kommer bag på Ajax-spilleren Viktor Fischer, at hans danske holdkammerat i Amsterdam Lucas Andersen blev forbigået i Jess Thorups U21-landsholdstrup, der skal repræsentere Danmark ved sommerens EM-slutrunde i Tjekkiet.

- Jeg havde selvfølgelig forventet, at han var med. Han har spillet rigtig mange kampe i kvalifikationen, og han har spillet en af play off-kampene mod Island. Det undrer da en, at Lucas ikke er med.

- Men der er bare kommet nogle spillere med, som kan tage hans plads. Så må træneren gøre op med sig selv, om vi har godt af at have så mange gode spillere rendende rundt på bænken, eller vi skal have nogle, der kommer med en anden power, siger Viktor Fischer.

Viktor Fischer var selv blandt de 23 spillere, der mandag blev udtaget til slutrunden.

- Jeg er selvfølgelig en af de spillere, som godt kunne tage en af de pladser, som Lucas Andersen kunne spille på, siger Viktor Fischer.

Optakten til U21-EM har været plaget skader for Viktor Fischer, der først vendte tilbage på Ajax' førstehold i april efter 14 måneders fravær.

I gruppefinalen hjemme mod Rusland var Lucas Andersen 4. september 2014 blandt starterne på U21-landsholdet (Foto: Claus Bonnerup) U21EM AV! Vraget Ajax-talent skal træne med EM-truppen

Selv håbede og troede Fischer på, at han kunne snuppe en pladserne i EM-truppen..

- Jeg har snakket én gang nede i Ajax med Jess Thorup, og der var ingen garantier. Så snakkede jeg med ham siden, hvor det pegede mere i retning af, at det var aktuelt, at jeg skulle med.

Viktor Fischer er overrasket over, at han ikke skal til EM sammen med holdkammeraten Lucas Andersen. (Foto: Lars Poulsen)
Viktor Fischer er overrasket over, at han ikke skal til EM sammen med holdkammeraten Lucas Andersen. (Foto: Lars Poulsen)
 

- Så jeg har troet på det, jeg har gerne villet være med, og jeg ved, at jeg har niveauet til at spille med på det hold. Formmæssigt synes jeg også, at det går bedre, selv om jeg stadigvæk skal lægge nogle ting på mit spil, siger Viktor Fischer.

Hvor vidt formen med blot fire førsteholdskampe på 14 måneder er nok til en startplads, har han dog ingen fornemmelse af.

- Jeg har ingen indikationer på, om jeg skal starte inde. Men jeg spiller for at starte inde, og så er den ikke længere end det, siger Viktor Fischer.

Viktor Fischer (i midten) er en af de otte spillere fra U21-landsholdet, som er i A-truppen mod Montenegro. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Olsen plyndrer U21-landshold for otte spillere

0 kommentarer
Vis kommentarer