Glad EM-træner: Vi har været meget igennem

Jess Thorup er glad og stolt over landsholdet efter kvalifikationen til EM-semifinalen

Sejr over Serbien - tjek. EM-semifinale - tjek. Puljevinder - tjek. OL i Rio de Janeiro - tjek.

Danmark løb med hele guldpakken, da Jess Thorups mandskab tirsdag aften slog Serbien 2-0 ved U/21-EM i Tjekkiet og dermed sikrede sig adgang blandt de sidste fire hold i turneringen. Rasmus Falk og Viktor Fischer lavede målene i den danske sejr.

De danske spillere fejrer Viktor Fischer for hans mål til 2-0 mod Serbien. (Foto: Lars Poulsen) U21EM Formidabelt drenge! Danmark i EM-semifinalen

Til stor glæde for den danske landstræner:

- Jeg er meget glad og tilfreds. Vi har været en masse igennem i optakten, og den måde, vi mobiliserer kræfter og spil på i dag, er jeg meget imponeret over. Der var feststemning i omklædningsrummet, og det synes jeg er fuldt fortjent.

Se tv-interview med Jess Thorup over artiklen.

- Vi er glade og tilfredse, og vi skal nyde, at vi har nået vores første mål: at være blandt de bedste fire hold i Europa, siger Jess Thorup til DR.

Danmark spiller semifinale på lørdag mod en enten Portugal, England, Sverige eller Italien. De rød-hvide skal møde nummer to Gruppe B.

Jannik Vestergaard viste sit værd i den nervepirrrende gruppefinale mod Serbien. Han var dog ikke alene om at stråle tirsdag aften. (Foto: Lars Poulsen) U21EM Tre spillere strålede på vejen mod EM-semifinalen

3 kommentarer
Vis kommentarer