Mystik om dansk topscorer inden EM-brag

Marcus Ingvartsen og målmand Jeppe Højbjerg trænede ikke med fredag

KRAKOW (Ekstra Bladet): Danmark risikerer at tage hul på U21 EM uden sin suveræne topscorer fra kvalifikationen, Marcus Ingvartsen.

FC Nordsjælland-bomberen var således slet ikke med ved fredagens træning. Officielt fordi træner-teamet omkring U21-landsholdet vurderede, at angriberen havde brug for hvile.

Det skridt kommer imidlertid dagen efter, at Ingvartsen før tid måtte trække sig ud af træningen på Hutnik Stadion i den østlige del af Krakow.

Også ved den lejlighed blev Marcus Ingvartsens tilstand nedtonet, men med blot to dage til Danmarks første kamp ved EM, så er det et kritisk tidspunkt, at Superligaens topscorer ikke kommer på græs.

Marcus Ingvartsen er et af de varmeste navne i den Superliga-dominerede EM-trup, og derfor påkalder han sig naturligt stor interesse - ikke mindst fra medierne. Siden første træningsdag har han imidlertid været skærmet totalt væk fra medierne.

Ekstra Badets kilder med indsigt i angriberens situation nedtoner imidlertid bekymringerne omkring Marcus Ingvartsens helbred. Angriberen døjer med let overbelastning flere steder efter en lang sæson og dagens pause bliver beskrevet som en sikkerhedsforanstaltning mere end noget andet.

Samtidig står det også klart, at fraværet heller ikke hænger sammen med et forestående salg. Marcus Ingvartsen er et af EM-truppens varmeste salgsemner, men FC Nordsjælland har fået besked på, at han ikke kommer til at tage stilling til sin fremtid før slutrunden er slut.

Christian Nørgaard som udgik af træningen torsdag efter et slag på hoften trænede med fredag, mens målmand Jeppe Højbjerg var ude med 'et maveonde.'

Danmark spiller første kamp ved U21 EM på søndag mod Italien.

Tre dage før EM-premiere: Brøndby-spiller humper fra banen

Italiener overrasket over Danmark: Hvor er de henne?

Afsløring: Så MEGET eller LIDT kan U21-stjernerne score på EM

Klar til at smadre CL-formatet: Sådan vil de store skubbe Danmark ud

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter