Pierre-Emile indrømmer: Det var pinligt

Landsholdets nye folkehelt er pinligt berørt over sine glædestårer på tv

Pierre-Emile Højbjerg er grundet sine glædestårer blevet det helt store samtaleemne i kølvandet på den danske triumf over Serbien. (Foto: Lars Poulsen)
Pierre-Emile Højbjerg er grundet sine glædestårer blevet det helt store samtaleemne i kølvandet på den danske triumf over Serbien. (Foto: Lars Poulsen)

PRAG (Ekstra Bladet): Mens fodbold-Danmark stadig sidder og fordøjer Pierre-Emile Højbjergs følelsesladede interview efter triumfen mod Serbien, så ankom den 19-årige dansker lige efter middag til Tjekkiet.

Om tre dage åbner Danmark U21 EM mod værterne, men inden Pierre-Emile Højbjerg fik lov til tage hul på det faktum, så blev han naturligvis nødt til at runde interviewet.

- Følelserne sad uden på tøjet i går, men det var glæde. Jeg var ikke ked af det, jeg var glad. Det var glædestårer. At jeg så blev revet lidt med og gav udtryk for nogle ting... det var ikke helt meningen.

- Men det var okay. Jeg sov lidt sent og har været lidt træt i dag, sagde han til de forsamlede journalister

- Det var måske lidt pinligt, vil jeg gerne indrømme. Jeg var måske et sted, hvor jeg var udmattet. Det var nok en blanding af forløsning og stolthed over det, vi havde gjort. Og så blev jeg revet lidt med. Det var ikke meningen, sagde han i et interview med DR.

Pierrre-Emile Højbjerg løber fra Ljubomir Fejsa. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Pierre-Emile: Derfor græd jeg

Pierre-Emile Højbjerg var så udmattet af strabadserne i Parken, at han kun kortvarigt var på træningsbanen i på Viktoria Stadion i bydelen Zizkov.

Efter mindre end et kvarter forlod han træningsbanen for ikke at vende tilbage. Og selv om udmattelsen efter kampen mod Serbien vækker bekymringer nu, hvor en intens slutrunde venter, så er der ingen uro omkring Pierre-Emile Højbjergs fitness.

- Jeg skal lige have nogle ting på plads, og så burde det være der, lover spilleren selv.

- Jeg er meget opsat på den her slutrunde. Lige siden vi kvalificerede os, har jeg været meget motiveret. Hver gang snakken om U21 er gået over mine læber, så har jeg glædet mig, men vi skal være klar over, at det bliver svært, siger han og løfter pegefingeren over for de spillere, der ser slutrunden som en mulighed for at profilere sig selv.

- Det kan godt være, at vi har en stor talentmasse, men vi skal være parat til at sætte vores egoer til side. Vi skal have succes sammen. Det her handler ikke om, at der er spillere, der skal sælges og til andre klubber, sagde Pierre-Emile Højbjerg, inden han gav sit bud på, hvem der vinder EM.

- Det gør vi...

Frygt for lynnedslag betød, at U21-landsholdet måtte afbryde første træning i Prag. (Arkivfoto: Lars Poulsen) U21EM U21-talenterne fik tordnende velkomst

63 kommentarer
Vis kommentarer