Randers-stopper afløser skadet Mads Bech til U21-EM

Brentfords Mads Bech er blevet skadet og bliver ikke klar til U21-EM. Simon Graves fra Randers erstatter ham

Simon Graves er blevet indlemmet i Danmarks trup til knockoutkampene ved U21-EM. (Arkivfoto) Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Simon Graves er blevet indlemmet i Danmarks trup til knockoutkampene ved U21-EM. (Arkivfoto) Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Den danske U21-landstræner i fodbold Albert Capellas er blevet tvunget til at foretage en udskiftning i sin trup til den forestående slutfase af U21-EM.

Forsvarsspilleren Mads Bech fra engelske Brentford har pådraget sig en skade og bliver ikke klar. I stedet har Capellas kigget mod det kronjyske og har hentet Simon Graves fra Randers FC ind i truppen.

Det oplyser Dansk Boldspil-Union (DBU) på Twitter.

Danmark møder på mandag Tyskland i kvartfinalen ved U21-EM i Ungarn.

Gruppekampene blev afviklet tilbage i marts.

Timingen kan næsten ikke være mere uheldig for Mads Bech.

Lørdag skal hans klub Brentford spille oprykningsfinale på Wembley mod Swansea om en historisk billet til Premier League for London-klubben.

Den kamp går forsvarsspilleren glip af, ligesom han altså heller ikke kommer til at spille kvartfinale ved U21-EM for Danmark.

Modsat får Simon Graves en flot fjer i hatten efter en god sæson med Randers, med hvem han for nylig vandt pokalturneringen.

Han spillede syv kampe på vejen til triumfen, mens det også blive til 25 superligakampe i sæsonen for den 22-årige stopper.