Serbien-braget i fare for U21-drengene

DBU kæmper i Tjekkiet for at finde et brugbart signal til den vigtige kvalkamp

U21-spillerne frygter at gå glip af braget mod Serbien i aften. (Arkivfoto: Lars Poulsen)
U21-spillerne frygter at gå glip af braget mod Serbien i aften. (Arkivfoto: Lars Poulsen)

Da DBU valgte at afsætte sine landskampe til Kanal 5, så havde de ikke forestillet sig det problem, som forbundet står over for i Tjekkiet.

For de 17 landsholdsspillere i Tjekkiet aner nemlig ikke om de kan komme til at se det 'rigtige' landshold krydse klinger med Serbien.

- Det er lidt paradoksalt... vi ved ikke, om vi har en kode til Kanal 5's streaming, konstaterer en kilde i DBU-lejren over for Ekstra Bladet.

U21-landsholdet er bosat et par kilometer fra træningsanlægget i Zizkov, og der er store planer med at arrangere storskærm på spillerhotellet, hvor U21-drengene så kan følge de sidste seks spillere, der fra i morgen slutter sig til EM-truppen - Pierre-Emile Højbjerg, Pione Sisto, Jannik Vestergaard, Andreas Christensen, Viktor Fischer og Yussuf Poulsen.

- Jeg håber bare på et godt resultat for Danmark, og så håber jeg på at nogle af de drenge, der er på vej herned for vist noget af det, som de står for, siger landstræner Jess Thorup til Ekstra Bladet.

- Der bliver ikke ekstra kriller i maven af frygt for at der kommer skader?

- Nej, det er ikke noget jeg bekymrer mig om.

Men i første omgang Kanal 5, så  er der nogle forventningsfulde U21-talenter i Prag, der gerne vil have fingre i en streamingkode, så de får vished for at de i det hele taget kan se kampen.

Send gerne koden til Ekstra Bladet... så sender vi den videre...

5 kommentarer
Vis kommentarer