Skadet forsvarer er bekymret for sin EM-skæbne

Midterforsvareren måtte udgå tidligt i U21-landsholdets 2-1-sejr over Tjekkiet ved EM, da han blev skadet

Er det Frederik Sørensens EM, der slutter her (Foto: Lars Poulsen)
Er det Frederik Sørensens EM, der slutter her (Foto: Lars Poulsen)

Han var den første danske spiller fra startopstillingen, der mødte frem i den såkaldte mixed-zone for at tale med medierne, efter at Danmark havde besejret Tjekkiet 2-1 i Prag i den første kamp ved U21-EM i fodbold.

Men midterforsvareren Frederik Sørensen havde også - om end ufrivilligt - haft mulighed for at gå tidligt i bad, for han blev skadet og måtte udgå efter 25 minutter.

- Jeg har aldrig prøvet at have en muskelskade før. Det nev lidt i baglåret, så jeg valgte at gå ud med det samme, siger forsvareren, der er ejet af de italienske mestre, Juventus, men som senest har været udlejet til Hellas Verona.

Stor kamp af Lasse Vigen (Foto: Lars Poulsen) U21EM Han reddede U21 fra fiasko: Fattede ikke bænken

- Jeg er optimistisk og håber, at det kun er en lille smule, men jeg kan ikke sige, hvor lang tid det tager, siger han.

Frederik Sørensen erkender, at han er bekymret for sin videre deltagelse ved EM, hvor Danmarks næste kamp i gruppe A allerede er lørdag mod Tyskland.

- Ja, selvfølgelig er jeg det. Det er en muskelskade, det kan være en forstrækning, en fiberskade. Det kan tage en uge eller tre uger.

- Nu tager jeg det med ro, og så må vi se i morgen formiddag (torsdag), hvor stor skaden er, siger han.

Forsvarsspilleren gik ud af kampen på et tidspunkt, hvor Danmark havde store spillemæssige problemer.

Først i anden halvleg blev det forbedret, og spillet skal være bedre fra begyndelsen af kampen mod Tyskland, vurderer Frederik Sørensen.

Goran Causic er en mand med dynamit i støvlerne. Bare spørg tyskernes målmand... Her er serberen forrest i duel med Philipp Hofmann. (Foto: AP) U21EM Rødt kort og lang Günter til Tyskland

- Nu har vi fået en lille lærestreg. Det er en løftet pegefinger til os. Vi kan ikke tillade os at begynde kampen mod Tyskland på den måde, dér bliver vi nok straffet endnu hårdere.

- Det var utrolig vigtigt, at vi fik de tre point. Det var åbningskampen, og det gav selvtillid til holdet. Vi viste, at vi kan stå sammen, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer