Skuffet Fischer: Intet kan overraske mig

Skuffelsen over at være taget ud var stor, men humøret alligevel pænt hos Viktor Fischer, der langt fra fik en drømmestart på EM-slutrunden

Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

PRAG (Ekstra Bladet): Armene blev slået ud og havde det været en tegneserie, så var der blevet placeret et gigantisk spørgsmålstegn over hovedet på Viktor Fischer. Taleboblen var unødvendig, men lad os da lave en alligevel: Hvorfor hede hule h….. er de MIG, der skal ud?

Viktor Fischer skridtede da også direkte i omklædningsrummet, men det meste af dampen var vist forduftet, da han inde i Eden Stadions betongange skulle give sin version af begivenhederne.

Sisto: Den fik en med stivtåen

Du virkede ikke tilfreds med at blive taget ud? Hvorfor blev det dig?

- Jamen, jeg ved det ikke – og jeg har ikke nogle yderligere kommentarer til det. Jeg ved ikke, hvorfor jeg skulle ud. Jeg må tage en snak med Jess om det i morgen.

Blev du fodret med de bolde du gerne ville?

- Njaar, nej, men jeg tror det var en svær kamp at spille som angriber. Vi skulle finde hullerne et andet sted og det blev meget de høje bolde. Og er der en ting jeg kan forsikre jer om: Jeg bliver aldrig god på låget i konkurrence med 1,90 meter midtstoppere, kom det med et ledsagende væg-til-væg-smil fra Viktor Fischer efter en kamp, der bestemt ikke gav ham den drømmestart på turneringen, der kunne have vasket ni måneders skadesmareridt væk.

Efter dansk comeback-sejr: Se hvem der strålede og skuffede

Der var da også overskud til at analysere kampen mod tjekkerne, hvor Viktor Fischer ikke var lang tid om at anerkende, at resultatet var betydeligt bedre end spillet.

- Vi havde nogle vanskeligheder ved at finde rummene til at komme igennem med det fodbold vi gerne vil spille. Det tog desværre for lang tid at finde ud af det, men heldigvis var vi dygtige nok til at rette op på det i anden halvleg.

- Det skal vi også på lørdag mod Tyskland og det er fra starten af kampen.

Du regner med at spille den kamp?

- Haha – aarrg, det ved jeg sgu’ ikke. Der er sgu’ ikke noget, der kan overraske mig for at være helt ærlig.

Men hvorfor skulle du starte på toppen?

- Ja, hvad fa'en var nu ideen med det. Jo, som falsk nier – men vi fik det bare ikke til at fungere. Jeg kan bare ikke lige stå her og vurdere, hvorfor det ikke fungerede. Jeg må se det igen, sagde Viktor Fisher, der alligevel ikke var bleg for at komme med et bud:

- Jeg tror, vi ville spille angriberen for tidligt ind i stedet for at finde den frie midtbane og gøre chancen større. Vi søgte for hurtigt at få bolden op mig eller ud på nogle kanter, der slet ikke var fri.

Ajax-profilen var da også helt klar på, at første halvleg var tæt på forfærdelig.

- Jeg tror, vi var nervøse. Du kan jo se i anden halvleg, at vi kan spille fodbold. Vi fik en lille opsang i pausen og vi skulle åbenbart have sådan en for at vi kom til at spille det fodbold vi ville.

- Jeg synes ikke, at tjekkerne var bedre i første halvleg end de var i anden, men vi gjorde dem bedre i første halvleg,

- Mulighederne lå der, men vi fik dem ikke rigtig udnyttet. Måske lidt begynder-turnerings-nervøsitet, tænker jeg. Men heldigvis var der 11-mand, der fra starten af anden halvleg fik lagt det fra sig, så det så rigtig fint ud. Så lad os starte sådan mod Tyskland på lørdag.

PRAGtfuldt dansk EM-comeback - se målene her

Hvad sagde Thorup egentlig i pausen?

- Jamen, hvad sagde han. Han var vred…. Der var nogle spillere, der skulle oppe sig, nogle spillere, der skulle løbe noget mere og vise noget vilje.

Se Sistos stivtå:

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+