Sverige indrømmer trick: Sådan snød vi Danmark

Svenskerne indrømmer 'italiensk' skuespil mod Danmark

Patrik Carlgren smed sig med vilje, da Danmark pressede hårdt på, og han blev endda opfordret af en holdkammerat til at gøre det (Foto: Lars Poulsen)
Patrik Carlgren smed sig med vilje, da Danmark pressede hårdt på, og han blev endda opfordret af en holdkammerat til at gøre det (Foto: Lars Poulsen)

Ved stillingen 1-2 pressede Danmark hårdt på for udligning i lørdagens semifinale ved U21-EM.

Så kastede den svenske målmand Patrik Carlgren bolden ud over sidelinien og lagde sig ned, og efterfølgende døde Danmarks pres ud, og Sverige scorede i stedet to gange yderligere.

Nu forklarer den svenske midterforsvarer Alexander Milosevic, hvordan han stod bag kampafbrydelsen.

- Vi lavede et smart trick. Jeg pegede på bagsiden af Patrik og sagde, at vi skulle slappe lidt af, siger Milosevic til Expressen.

Målmandens kampafbrydelse brød Danmarks momentum.

Jess Thorup og U21-drengene er færdige ved U21-EM (Foto: Lars Poulsen) U21EM Skuffet landstræner: Føler verden falder sammen

Jess Thorup og U21-drengene er færdige ved U21-EM (Foto: Lars Poulsen) U21EM Skuffet landstræner: Føler verden falder sammen Danmark er ude af U21-EM efter nederlag til Sverige i semifinalen (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold TV: Fy fan - her får Danmark svenske smæk

- Det var herefter, at det vendte. Vi havde mange angreb imod os, så det var lidt taktisk, siger Milosevic.

Et trick, som de svenske medier kalder for 'italiensk'.

- Man er nødt til at tage taktik med sig fra alle verdenshjørner, siger Milosevic.

Carlgrens opførsel var dog ikke 100 procent skuespil.

- Jeg havde lidt krampe i lysken og hoftebøjeren, men der var ikke nogen fare. Nu vandt vi lidt tid på det, siger Carlgren.

- De trykkede godt på, og jeg havde lidt ondt, så hvorfor ikke lægge sig ned et øjeblik, siger Carlgren, der bekræfter, at det var Milosevic, der anbefalede ham at smide sig.

Patrik Carlgren vogter til dagligt målet i AIK, hvor Milosevic også spillede ind til i vinter.

Pierre-Emile Højbjerg skuffede mod Sverige og har generelt haft et skuffende EM, selv om Danmark spillede sig til OL. Bayern-spilleren har virket træt og har savnet overskud. (Foto: Lars Poulsen) U21EM Dansk sammenbrud: Så mange dumpede

U21EM Højbjerg: Ved drengene, hvordan de bliver som Robben?

Se de fem mål i Sveriges 4-1-sejr mod Danmark her:

61 kommentarer
Vis kommentarer