Tre spillere strålede på vejen mod EM-semifinalen

Rasmus Falk, Jannik Vestergaard og Andreas Christensen de bedste på stor dansk fodboldaften, da Serbien blev besejret 2-0

Jannik Vestergaard viste sit værd i den nervepirrrende gruppefinale mod Serbien. Han var dog ikke alene om at stråle tirsdag aften. (Foto: Lars Poulsen)
Jannik Vestergaard viste sit værd i den nervepirrrende gruppefinale mod Serbien. Han var dog ikke alene om at stråle tirsdag aften. (Foto: Lars Poulsen)

Danmark har kurs mod EM-guldet.

2-0 sejren over Serbien sikrede, at Danmark vinder gruppen foran Tyskland, der måtte nøjes med 1-1 mod de tjekkiske værter.

De danske spillere fejrer Viktor Fischer for hans mål til 2-0 mod Serbien. (Foto: Lars Poulsen) U21EM Formidabelt drenge! Danmark i EM-semifinalen

Den danske sejr blev grundlagt på en aften, hvor der var flere fantastiske præstationer på banen.

Ikke mindst anfører Jannik Vestergaard, der viste, hvad det vil sige at være kaptajn. Han får forrest i alt, hvad han foretager sig på banen. En stor leder med et enormt potentiale for fremtiden.

Glæden var til at tage og føle på efter 2-0-sejren over Serbien. Og det med god grund. (Foto: Lars Poulsen) Allan Olsen Fed historie, gutter

Men også den 19-årige makker i det centrale forsvar - Andreas Christensen - er et fyrtårn med en lysende fremtid.

På en historisk aften for dansk fodbold strålede Rasmus Falk. Han scorede ikke blot målet til 1-0, men leverede en fantastisk præstation. Fremhæves skal også AGF-spilleren Jens Jønsson, der kom helt oven på efter nederlaget til Tyskland. Han løb hele tiden og tilmed de rigtige steder. Et defensivt omdrejningspunkt, som kom i vejen for rigtig meget.

TV: Viktor Fischer var lykkelig efter sejren:

Her er de danske karakterer fra 2-0 sejren over Serbien.

Danmark spiller EM-semifinale på lørdag i Prag. Modstanderen findes i morgen.


Hør, hvad Rasmus Falk havde at sige om sejren over Serbien (foto: Lars Poulsen)

Se Jess Thorups kommentar til sejren (foto: Lars Poulsen)

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

9 kommentarer
Vis kommentarer