TV: Barca-keeper brillerer efter serbisk missil

Den tyske målmand Marc-André Ter Stegen diskede op med en fremragende redning på et lige så fremragende skud fra den serbiske anfører

U21-EM i Tjekkiet er spækket med profiler.

Det danske landshold bidrager med en del spillere med stor potentiale, men især mange af de tyske drenge er allerede store profiler på tophold i Europa. Marc Andre Ter Stegen er en af holdets største profiler, og Barcelona-målmanden viste i den grad sit store talent i tyskernes kamp mod Serbien i Danmarks gruppe onsdag aften.

Pierre-Emile Højbjerg er sendt i græsset under onsdagens kamp (Foto: Lars Poulsen) U21EM Yderst tvivlsom Højbjerg indrømmer: Totalt smadret

Opgøret endte 1-1 - et perfekt resultat for Danmark - men det kunne have endt anderledes, hvis det ikke havde været for Ter Stegen. Keeperen diskede på med flere gode redninger i løbet at opgøret, men hans absolut bedste kom kort før pausen ved stillingen 1-1.

Serberne havde fået tildelt et frispark midt på tyskernes banehalvdel, og i stedet for at sende bolden ind i feltet, valgte den serbiske spiller at aflevere til holdets anfører Goran Causic, der stod midt på banen og godt 40 meter fra Ter Stegens mål.

Causic, der normalt har et godt spark, var dog ikke intimideret af Barcelona-stjernen på trods af, at anføreren stod lang fra tyskerens mål. Der var da heller ikke noget at sige til Manisaspor-spillerens selvtiilid, for det var noget af et missil, serberen sendte afsted mod Ter Stegen.

Goran Causic er en mand med dynamit i støvlerne. Bare spørg tyskernes målmand... Her er serberen forrest i duel med Philipp Hofmann. (Foto: AP) U21EM Rødt kort og lang Günter til Tyskland

Bolden så ud til at gå i mål, men Barcelona-målmanden nåede akkurat at få en finger på og dermed forhindre en serbisk føring. En fremragende redning fra den unge keeper - men et ligeså fremragende skud af serbiske Causic.

Begge aktioner var noget, der imponerede flere fodboldfans. (Se klippet i videoen øverst i artiklen)

- Jeg ved ikke, hvad der var bedst: Det serbiske skud eller Ter Stegens redning

En vanvittig redning fra Ter Stegen

Hvilken redning fra Ter Stegen!! Hvor finder Tyskland alle disse top-målmænd?

Se højdepunkterne fra 1-1 kampen mellem Tyskland og Serbien her:

 

2 kommentarer
Vis kommentarer