TV: Højbjerg rasede: DR-vært i skudlinjen

Sidelinje-reporter Tina Müller var tæt på at blive skudt ned, da serbisk spiller gik amok

Pierre-Emile Højbjerg skælder ud på Serbiens Causic, som har smadret bolden ud over sidelinien, hvor den var meget tæt på at ramme DRs Tina Müller (Foto: Lars Poulsen)
Pierre-Emile Højbjerg skælder ud på Serbiens Causic, som har smadret bolden ud over sidelinien, hvor den var meget tæt på at ramme DRs Tina Müller (Foto: Lars Poulsen)
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

PRAG (Ekstra Bladet): Pierre-Emile Højbjerg har åbenbart et ømt punkt for DR's sidelinje-reporter Tina Müller.

For det var efter alt at dømme et bold-attentat mod DR-journalisten, der fik Bayern-stjernen til at tænde af mod afslutningen af gruppefinalen mod Serbien ved U21 EM.

Bolden havde for længst passeret sidelinjen, da den serbiske midtbanespiller Goran Causic i frustration tordnede bolden for fuld drøn mod tribunen. Projektilet smaskede med et dumpt drøn mod den betonvæg, som DR-reporteren sad lænet op ad og ramte få centimeter ved siden af hende.

- Havde bolden ramt mig med den fart, så havde jeg da reddet mig en hjernerystelse, fortæller Tina Müller til Ekstra Bladet om episoden, som du kan se i tv-klippet i toppen af artiklen.

Ydmyg Højbjerg: Vi mangler at nå topniveauet

Pierre-Emile Højbjerg blev i situationen meget ophidset over for den serbiske spiller. Kampen var på det tidspunkt punkteret, og serberne havde resigneret så meget, at de endda var stoppet med svinestregerne.

Fra tribunen var det umiddelbart svært at forstå Pierre-Emile Højbjergs vrede, som var tæt på at udløse en advarsel fra kampens græske dommer. Men den følsomme danske spiller reagerede formentlig, fordi Causic i ren frustration havde været så tæt på at kvæste en totalt udenforstående.

- Jeg blev noget overrasket da bolden ramte væggen så tæt på mig, men jeg kan ikke vide, om det var årsagen til, at Pierre blev så ophidset, siger Tina Müller som i hvert fald blev genstand for U21-truppens sympati, da hun efter kampen interviewede spillerne efter den flotte sejr.

Fischer: Hvorfor skulle Sverige være drømmemodstanderen

Således spurgte Viktor Fischer omsorgsfuldt, om DR-værten var okay, lige inden interviewet gik i luften.

DBU har ikke ønsket at kommentere episoden, og det har ikke været muligt at få en reaktion fra Pierre-Emile Højbjerg, efter at Ekstra Bladet blev bekendt med sagen.

Se episoden i toppen af artiklen.

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+