TV: Se de svenske europamestre håne arrogant franskmand

De svenske U-21-spillere kunne ikke dy sig for at sende endnu en stikpille mod franske Layvin Kurzawa

Sverige skabte den store sensation, da vores nordiske naboland besejrede de portugisiske favoritter i U21-finalen i Tjekkiet efter straffesparkskonkurrence. En kæmpe præstation af de undertippede svenskere, der i den grad også er blevet hyldet i hjemlandet dagen derpå.

Én som nok ikke er alt for positiv omkring Sveriges sejr er den franske U21-spiller Layvin Kurzawa.

Frankrig og Sverige tørnede sammen i playoff om den eftertragtede EM-billet tilbage i efteråret, hvor de franske favoritter fik et fremragende udgangspunkt i den første kamp med en 2-0-sejr.

U21EM Verdensklasse-hån: Svenske talenter griner af Frankrig

Svenskerne formåede dog at vende duellen til deres fordel i den anden og afgørende kamp i Sverige, da de kom foran med 3-0. Udeholdets Layvin Kurzawa ødelagde dog festen for de blå-gule 10 minutter før tid, da han reducerede svenskernes føring - et mål, der ville sende Frankrig til EM.

Kurzawa viste sig dog ikke fra sin sympatiske side efter målet. Kantspilleren gik direkte over til nogle svenske spiller og hånede dem med en provokerende gestus.

Kurzawa håner Guidetti efter 1-3-scoringen. (Zuma Press)
Kurzawa håner Guidetti efter 1-3-scoringen. (Zuma Press)
 

Men hovmod stod for fald for den unge franskmand. For svenskerne scorede til 4-1 få minutter efter - og dermed måtte Kurzawa og resten af det franske hold gå slukøret hjem uden nogen EM-billet.

Svenskerne kunne da heller ikke dy sig for at håne Kurzawa efterfølgende - og lade franskmændene smage deres egen medicin.

Guidetti giver tilbage af samme skuffe til den arrogante franskmand efter scoringen til 4-1. (Zuma Press)
Guidetti giver tilbage af samme skuffe til den arrogante franskmand efter scoringen til 4-1. (Zuma Press)

Efter sidste fløjt var svenskerne ikke færdige med at håne de arrogante franskmænd og derfor fik Kurzawa og co. endnu en hilsen fra de succesfulde svenskere.

Og i går lykkedes det altså for Sverige at skabe den helt store sensation, da de formåede at komme helt til tops ved EM-slutrunden i Tjekkiet.

Og den sejr blev naturligvis fejret i bedste 'Kurzawa-stil' - svenskerne kunne nemlig ikke dy sig for at sende endnu en stikpille til franskmanden, der nok ikke nyder den svenske sejr nær så meget som de blå-gule.

Se svenskernes geniale verdensklasse-hån i videoen øverst i artiklen, hvor de blå-gule fans også var med på idéen.

16 kommentarer
Vis kommentarer