U21-chok: Pierre-Emile Højbjerg skadet

Er hans slutrunde i fare? Landsholdsprofilen sendt til behandling i Tyskland for en skade i baglåret

En slukøret Pierre-Emile Højbjerg forlader træningen søndag aften (Foto: Lars Poulsen)
En slukøret Pierre-Emile Højbjerg forlader træningen søndag aften (Foto: Lars Poulsen)

En af Danmarks helt store profiler ved U21-slutrunden, Pierre-Emile Højbjerg er skadet i baglåret.

Den triste nyhed er sluppet ud fra landsholdslejren bare to dage før den første gruppekamp mod værterne fra Tjekkiet.

Midtbane-dynamoen deltog således ikke i mandagens træningspas på Vikoria Zizkovs træningsanlæg i Prag, men fløj søndag aften i stedet til Tyskland, hvor han idag undersøges nærmere, oplyser DBU på unionens hjemmeside.

Pierre-Emile Højbjerg leverede både varen på banen og udenfor med en kongeinterview. Foto: Lars Poulsen Allan Olsen Højbjergs tårer guld værd for DBU

Det skete efter en dialog mellem Højbjerg, DBU og sundhedsstaben i Prag søndag aften.

- Vi har valgt at agere hurtigt, da tiden i disse dage er knap, og sendt Pierre Emile til Tyskland, efter at han lørdag aften i kampen mod Serbien mærkede lidt ubehag i baglåret. Han fløj derfor efter lidt restitution i går til München, hvor han mandag formiddag har en aftale med sine faste behandlere i Tyskland. For os er det vigtigt at reagere og agere hurtigt i så fald en behandling er nødvendig, lyder det fra U21-landsholdets læge Jesper Petersen.

Pierrre-Emile Højbjerg løber fra Ljubomir Fejsa. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Pierre-Emile: Derfor græd jeg

Både sundhedsstaben og landstræner Jess Thorup afventer senere i dag en tilbagemelding fra landsholdsspilleren. Det er dog allerede nu forventet, at den unge landsholdsprofil er tilbage i Prag mandag aften.

Pierre-Emile Højbjerg er grundet sine glædestårer blevet det helt store samtaleemne i kølvandet på den danske triumf over Serbien. (Foto: Lars Poulsen) U21EM Pierre-Emile indrømmer: Det var pinligt

- Nu afventer vi nogle svar og tager herefter en dialog med Pierre, når han er tilbage i aften – og først derefter vil vi vide, om det kan have indflydelse i forhold til vores første kamp mod Tjekkiet på onsdag. Vi forholder os til fakta, når de foreligger, og er utrolig glad for, at vi kunne reagere så hurtigt, da der ikke er mange dage at løbe på, slutter Jess Thorup.

Simon Kjær blev hentet i en luksus-bil af Fenerbahces repræsentanter søndag (Foto: Milliyet) Intl. fodbold Den nye lønkonge: Så meget kan Kjær tjene i Tyrkiet

Danmark har to træningspas inden det onsdag går løs i åbningskampen mod Tjekkiet på Eden Stadion i Prag kl. 18.00 En kamp, der kan ses direkte på DR3.

29 kommentarer
Vis kommentarer