Annonce:
Annonce:

U21-hold ser Tyskland som bedste modstander nogensinde

De danske U21-spillere er afklarede med, at de i Tyskland mødte en bedre modstander ved EM i Tjekkiet.

Lasse Vigen (bagerst i billedet) og resten af de danske landshold var yderst imponeret over det tyske mandskab. (Foto: AP)
Lasse Vigen (bagerst i billedet) og resten af de danske landshold var yderst imponeret over det tyske mandskab. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

De sagde det stort set enslydende, de danske U21-landsholdsspillere, efter 0-3-nederlaget til Tyskland ved EM i Tjekkiet.

At de var afklarede, og at de havde mødt et tysk mandskab, der lørdag aften i Eden Arena foldede sig ud som favorit til at vinde EM-titlen.

- Det er ikke værre, end at vi tabte til det bedste U21-landshold, jeg nogensinde har spillet mod, siger midtbanespilleren Lasse Vigen Christensen.

- Når man møder et hold som Tyskland, og kampen former sig, som denne gjorde, så taber man. Men vi har stadig alle muligheder, og Serbien fik også én på hatten af Tjekkiet, som vi havde problemer med, siger Fulham-spilleren.

Tidligere lørdag vandt de tjekkiske værter hele 4-0 over Serbien i gruppe A. Den kamp blev også spillet i Prag.

Også Nicolaj Thomsen er imponeret over det tyske hold, der havde Hoffenheim-spilleren Kevin Volland som dobbelt målscorer.

Annonce:

- Jeg mindes ikke at have mødt et bedre hold. Vi mødte Portugal i en træningskamp, og de var rigtigt gode, men det her var et niveau eller to højere. Tyskerne var virkelig gode.

- De spillede hurtigt, de var gode på bolden, og de kunne sætte en mand af. Man kunne godt se, at de er vant til at spille på et højt niveau, siger Nicolaj Thomsen.

Efter tysk 1-0-føring ved pausen gik det galt for danskerne i begyndelsen af anden halvleg, hvor Tyskland scorede to gange.

- Selvfølgelig gør det ondt på stoltheden. Det skal det gøre, siger Lasse Vigen Christensen.

- Men da de kom foran 3-0, var vi afklarede med, at vi skulle sørge for at lukke af. 3-0 kunne vi godt komme os over, men flere mål ville have gjort ondt. Vi er afklarede med, at de var bedre end os på dagen, siger han.

Danmark er nummer to i gruppe A med tre point for to kampe, det samme som Tjekkiet.

Tyskland fører gruppen med fire point, mens Serbien er sidst med et point.

De to bedste hold i gruppen går videre til semifinalerne.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: