Uffe Bech blev låst ude fra sejrsfesten

U21-fløjen kunne ikke trænge gennem sikkerheden på Letna Stadion

De danske spillere jubler over Viktor Fischers scoring. (Foto: Lars Poulsen)
De danske spillere jubler over Viktor Fischers scoring. (Foto: Lars Poulsen)

PRAG (Ekstra Bladet): Man skal ikke pisse på sikkerheden i Tjekkiet.

Så er det ligegyldigt, at man ligner en artig lille blond dreng, valser rundt i fodboldstøvler og fuldfarvet dansk landsholds-outfit.

Derfor gik Uffe Bech glip af en stor del af sejrsfesten i omklædningsrummet, da U21-drengene spillede sig i EM-semifinalen tirsdag aften.

Hurtigløberen tog sig nemlig en god snak med sin agent Ivan Marko Benes efter slutfløjtet. Samtalen trak ud, og det betød, at der var lukket af ned til omklædningsrummet, da Uffe Bech ville den vej.

Det betød, at Uffe Bech stadig iklædt sit kamptøj måtte vralte hen til indgangen for VIP'ere på Letna Stadion for at få adgang til omklædningen.

Nicolai Brock-Madsen og Jannik Vestergaard i en afslappet snak efter et af mange træningspas i Tjekkiet. (Foto: Lars Poulsen) Sport og Spil Det tjener U21-stjernerne

Men problemerne stoppede ikke der. For sikkerhedsfolkene insisterede på, at Uffe Bech både skulle have et særligt armbånd samt et UEFA-hundetegn om halsen med de rigtige tal-koder for at lukke ham ind.

Det var som om den røde spillertrøje, shortsene, benskinnerne og fodboldstøvlerne ikke rigtig havde nogen vægt.

- Hør nu mester ... jeg har lige spillet kampen, sukkede Uffe Bech over for sikkerhedsvagterne, der til sidst - og noget modvilligt lod den danske indskifter komme ned til sejrsfesten i omklædningsrummet.

U21EM Kæmpe-optur: Nu bliver U21-drengene klar

Tyskland måtte nøjes med 1-1:

9 kommentarer
Vis kommentarer