Vildt rygte: Dansk U21-profil til fransk storklub

AS Monaco kan være på vej med en lejeaftale til danske Andreas Christensen samt to holdkammerater fra Chelsea.

Andreas Christensen længst til højre kan blive en del af en byttehandel mellem Chelsea og AS Monaco. (Foto: Lars Poulsen)
Andreas Christensen længst til højre kan blive en del af en byttehandel mellem Chelsea og AS Monaco. (Foto: Lars Poulsen)
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Danske Andreas Christensen kunne mod slutningen af den forgangne sæson juble, da han fik sin Premier League-debut for Chelsea. Manager Jose Mourinho har da også flere gange ytret sig positivt omkring danskeren, som han dog er klar til at sende på lejeaftale. Mourinho ønsker nemlig ikke for mange i sin trup.

Nu melder den franske avis L'Equipe, at en noget overraskende udvikling kan være på vej. Ifølge det franske medie er AS Monaco nemlig tæt på en vild byttehandel med Chelsea, der skal sende Radamel Falcao til Stamford Bridge i den kommende sæson. I stedet får franskmændene gavn af Andreas Christensen, Nathan Ake og Ruben Loftus-Creek.

Andreas Christensen har ellers længe været rygtet til tyske Borussia Mönchengladbach, der i den kommende sæson skal spilles Champions League. Mandskabet fra Bundesligaen skulle være en god mulighed for danskeren, der dog også har vakt interesse fra Brendan Rodgers i Liverpool.

De to scenarier gør et skifte til AS Monaco vanskeligt, mens også Nathan Ake er mere end tvivlsom. Det er nemlig ikke mere end få dage siden, at Chelsea-talentet takkede ja til en udlejning til Middlesbrough, der samarbejder tæt med PL-mestrene.

Andreas Christensen selv har meldt ud, at han er klar til at prøve noget nyt i sin karriere. Han ønsker dog ikke at tale fremtid under sommerens U/21 EM-slutrunde i Tjekkiet. Her har Christensen imponeret, og er med al sandsynlighed med, når Danmark lørdag tager imod Sverige i semifinalen.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+