Udgik i tårer: Hareide afslører resultatet af Bendtners scanning

Nicklas Bendtners skade er ikke så slem som først frygtet

Ekstra Bladets reporter kommenterer Bendtner-situationen fra landsholslejren

HELSINGØR (Ekstra Bladet): Billederne af en tydeligt påvirket Nicklas Bendtner, der forlod banen i Norge, gav kun én tanke i hovedet på fans og angriberen selv: Er det VM-drømmen, der forsvinder?

Første melding fra Rosenborg gik på en pause til lysken på to til fire uger. I går blev Bendtner så scannet igen, og heldigvis for Åge Hareide var det opmuntrende.

- Det så bedre ud, end vi havde håbet og troet inden, siger nordmanden, der vil give sin spydspids en mulighed for at genoptræne og så se tiden an.

- Vi må gøre det fornuftigt, så han ikke løber ind i flere problemer.

Inden landstræneren fortalte om situationen, var Bendtner gået glad gennem lobbyen på Hotel Marienlyst.

Angriberen var i selskab med de andre på træningsbanen, men skulle kun arbejde med fysioterapeuten.

Ingen kamptræning
Trods de positive takter så kommer Bendtner næppe i aktion mod hverken Sverige eller Mexico.

- Vi får nok ikke set det i kamp, så det er lidt ærgerligt, for vi ville gerne se det dér, for så får man de rette svar.

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen
 

- Men vi må se, om vi kan få ham på træningsbanen inden kampen mod Sverige. Det er ikke sikkert, at vi kan nå det, men billederne viste, at man ikke allerede kan sige, at det kan han ikke nå. Det er jeg meget glad for, at de viste, siger Åge Hareide, der ærgrer sig over, at skader bliver så stort et tema op til slutrunden.

- Det fylder hos os. Jo mere vi snakker om skader, desto flere får vi. Det tager energi fra en trup, og man ved ikke, om folk kan træne eller ej. Det skaber uvished. Det vil vi helst undgå.

Michael Andersen fik lukket Camp Nou en formiddag til at lave optagelser til dokumentarfilmen...Privatfoto Sport og Spil Matchfixing, våbensmugling og bigami: Nu laver dansker film om Barca-legenden

Hakan Şükür i bageriet. Foto: Jason Henry/The New York Times Sport og Spil Fodboldlegende og nationalhelt måtte flygte fra landet: Nu sælger han kaffe i USA

- Det er klart, at til første kamp er det vigtigt med fysikken og egenskaberne inde i boksen. Det vil være meget vigtigt mod Peru.

Udover Bendtner døjer også to gange Andreas, Bjelland og Cornelius, stadig med skader.

- Cornelius er den, der er længst fremme, for han har fået trænet, inden han er kommet ind. Han har været i FCK, hvor de kender hans krop. Derfor lod vi ham være der. Han bliver okay, men de to andre må vi tage dag for dag.

Atalanta-angriberen deltog i opvarmningen, mens Bjelland trænede på egen hånd.

Hareide har endnu ikke besluttet, om han vil tage alle mand med til Stockholm, hvor holdet tester VM-formen 2. juni.

Jakob Michelsen på tribunen i sin tid som Hammarby-træner. Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån OB OB afslører: Her er vores nye cheftræner

Gustav Wikheim jubler med holdkammeraterne efter FCM's meget omtalte scoring mod SønderjyskE. Foto: Hanning Bagger/Ritzau Scanpix. Superligaen Sat uden for Superliga-møde: - Så udemokratisk!

Fotocollage: Ritzau Foto Sport og Spil Han var verdens bedste dommer: Var lænket til en kørestol

37 kommentarer
Vis kommentarer