Udskældt stjerne slår til

Brasilien uden Neymar vinder åbningskampen ved Copa America med 3-0 over Bolivia

Philippe Coutinho strålede i Neymars fravær. Foto: Ritzau Scanpix.
Philippe Coutinho strålede i Neymars fravær. Foto: Ritzau Scanpix.

Philippe Coutinho har haft  det svært i Barcelona, hvor han har fået masser af kritik for sine præstationer i den netop afsluttede sæson.

Men natten til lørdag sikrede gan  Brasilien en perfekt start på dette års Copa America, da han scorede to gange i holdets sejr på 3-0 over Bolivia natten til lørdag dansk tid.

Værterne fra Brasilien sværmede fra første fløjt omkring modstandernes mål, men trods en stor overvægt i både chancer og boldbesiddelse lykkedes det Bolivia at holde stand mod overmagten i første halvleg.

Brasilien blev sendt i omklædningsrummet med en pibekoncert fra de 67.000 tilskuere i São Paulo, men efter fem minutters spil i anden halvleg sørgede Coutinho for den forløsende scoring på et straffespark.

Tre minutter senere headede han Brasilien foran 2-0, og i det 85. minut gjorde indskiftningsspilleren Everton det til 3-0 på kampens flotteste mål.

Everton skar ind i banen fra venstre side, hvorefter han sparkede bolden over i det fjerneste hjørne uden chance for Bolivias målmand.

Især i første halvleg var det ifølge nyhedsbureauet AFP tydeligt, at Brasilien savnede den skadede PSG-stjerne Neymar.

Neymar pådrog sig en ankelskade i en testkamp mod Qatar i optakten til Copa America, og han er helt ude af turneringen, der slutter 7. juli.

Brasilien har vundet turneringen samtlige gange, den er spillet i Brasilien. Det skete i 1919, 1922, 1949 og 1989.

Seneste triumf i turneringen var dog tilbage i 2007.

Chile har vundet de to seneste udgaver af det sydamerikanske mesterskab for landshold.

Foto: AP Landsholdsfodbold Dansk stjerne misser EM

Marta jubler med sine holdkammerater over sin 16. VM-scoring. Foto: Pascal Guyot/AFP/Ritzau Scanpix Landsholdsfodbold Rekorden i hus: Marta skriver VM-historie

Jon Dahl Tomasson har været assisterende landstræner i godt tre år under Åge Hareides ledelse. Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold Jon Dahl: Forkert og dårlig timing

0 kommentarer
Vis kommentarer