UEFA kårer Sisto til 'ugens vidunderdreng'

Man har også fået øjnene op for Pione Sisto ude i verden, hvor UEFA nu har udpeget ham som ugens vidunderdreng

Pione Sisto har fået en fornem omtale af UEFA. (Foto: Lars Poulsen)
Pione Sisto har fået en fornem omtale af UEFA. (Foto: Lars Poulsen)

Der er formentlig ikke mange fodboldinteresserede, der er i tvivl om, hvem FC Midtjyllands Pione Sisto er, og nu har man også fået øjnene op for ham på UEFAs hjemmeside. Der er den 20-årige fløjspiller blevet udpeget som 'Ugens vidunderdreng'.

Pione Sisto bliver selv sat til at sætte ord på, hvordan han ser på sig selv.

- Jeg ser mig selv som en lokal knægt, fordi jeg har boet nærmest hele midt liv her, men det betyder ikke, at jeg ikke kan se mig selv andre steder.

- Jeg ved, hvor jeg er bedst: En mod en. Og hvor jeg kan komme nærmere modstandernes mål, hvor jeg kan lave skarpe afleveringer eller mål, siger Pione Sisto til UEFA.

Yussuf Poulsen følges af flere større tyske klubber også i kampen mod Serbien (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Storklubber gæster Parken: Kigger på Sisto og Yussuf

Landsholdsfodbold Guld-Sisto på spring til Serbien-kamp

Derudover bliver der fortalt om, hvordan Pione Sistos baggrund ser ud, samtidig med, at landstræner Morten Olsen og FC Midtjyllands guldtræner Glen Riddersholm giver deres besyv med, hvordan de oplever 'vidunderdrengen'.

Hvis man ikke kan få nok af Pione Sisto, så kan det være, at man får muligheden for at se ham lørdag aften, når Danmark spiller mod Serbien i Parken klokken 20.45, som bliver vist på Kanal 5. Dertil er han også udtaget til U21-landsholdet, der skal spille med til EM i Tjekkiet denne sommer.

Tidligere er Paulo Dybala, der netop er skiftet fra Palermo til Juventus også været ugens vidunderdreng på UEFAs hjemmeside.

9 kommentarer
Vis kommentarer