Annonce:
Annonce:

UEFA nægter at give spillere undskyldning

- Det er skuffende, at UEFA ikke kan beklage over for spillerne. Nu har de accepteret, at vi gennemgår alle protokoller med os, DBU og Fifpro - spillerne skal aldrig stå i sådan en situation igen, siger Michael Sahl Hansen, direktør i Spillerforeningen

Kritisk Hjulmand om UEFA-melding: - Vi blev sat under pres.
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold
Følg EM 2021

'We care about football.'

UEFA's slogan klinger lidt hult i denne tid efter den traumatiske oplevelse lørdag i Parken, hvor Christian Eriksen kollapsede, døde og blev genoplivet af landsholdslæge Morten Boesen og hans bror, Anders Boesen.

Både danske Spillerforeningen og den internationale organisation Fifpro har krævet en officiel undskyldning til de danske spillere fra UEFA.

Men den undskyldning kommer Kasper Schmeichel, Simon Kjær og resten af de danske spillere til at kigge langt efter.

Tavsheden er nemlig markant fra det europæiske fodboldforbund. Repræsentanter fra UEFA har på intet tidspunkt stillet op til et interview, men man har kun udsendt pressemeddelelse og de samme beskeder til alle medier, der har spurgt til sagen.

Landstræner Kasper Hjulmand samler spillerne, da UEFA havde presset dem til at tage stilling: Spil færsdig nu eller i morgen kl. 12. Foto: Lars Poulsen
Landstræner Kasper Hjulmand samler spillerne, da UEFA havde presset dem til at tage stilling: Spil færsdig nu eller i morgen kl. 12. Foto: Lars Poulsen

Mandag aften lukkede UEFA sagen og meddelte, at man ikke kommunikerer mere om sagen.

Annonce:

- Vi har i fællesskab med Fifpro bedt UEFA om en officiel undskyldning til de danske landsholdsspillere, fordi de bragte dem i en fuldstændig uholdbar situation, hvor de skulle tage stilling til, om kampen skulle genoptages.

- UEFA vil desværre ikke komme med en officiel undskyldning, og det er vi skuffede over, men de har tilbudt, at vi sammen med Fifpro og DBU sætter os ned og gennemgår protokollerne, siger Spillerforeningens direktør, Michael Sahl Hansen, til Ekstra Bladet.

Han uddyber:

- Her er det fuldstændig afgørende, at vi sikrer os, at ingen spillere i fremtiden skal stå i sådan en situation. Det er urimeligt og umenneskeligt, at spillerne skal tage stilling til noget som helst, hvis de har haft en traumatisk oplevelse kort forinden

- Vi har haft et Fifpro-møde om sagen, og der var bred enighed og opbakning til, at spillerne aldrig mere skal bringes i sådan en situation, pointerer Michael Sahl Hansen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Med jobcentrene har politikerne skabt en mur mod den sunde fornuft
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: