Uenig i landsholdsudtagelse: - Det er paradoksalt

Randers FC-profilen Jonas Bager føler sig en smule forbigået til U21-landsholdet, hvor landstræner Niels Frederiksen har foretrukket Brøndbys Joel Kabongo

Det danske U21-landshold kan med en sejr over Polen i Aalborg om en uge sikre sig adgang til næste års EM-slutrunde i Italien.

Landstræner Niels Frederiksen har til skæbnekampen - og mødet med Færøerne fire dage senere - udtaget ikke færre end 14 spillere fra udenlandske klubber.

Der er dog også islæt med fra Superligaen, og en af de udvalgte er Brøndby-stopperen Joel Kabongo. Han er blevet foretrukket frem for Randers FC's Jonas Bager, og det studser den 22-årige spiller over. Han føler sig forbigået til U21-landsholdet.

- Jeg synes, det er paradoksalt. Jeg spiller noget af den bedste fodbold, jeg nogensinde har spillet, og så bliver jeg ikke udtaget. siger Jonas Bager til Randers Amts Avis.

- Men i andre perioder, hvor jeg har spillet mindre godt, har jeg været med. Landstræneren må jo synes, at Joel Kabongo gør mere rigtigt end mig. Det er jeg ikke enig i, men det er jo hans valg, siger Bager.

Niels Frederiksen siger til lokalavisen, at fraværet af Jonas Bager blandt andet skyldes, at Randers-spilleren stadig har mangler i spillet med bolden.

Jonas Bager føler selv, at han har gjort det godt nok til at være på U21-landsholdet. Foto: Ernst van Norde / Ritzau Scanpix
Jonas Bager føler selv, at han har gjort det godt nok til at være på U21-landsholdet. Foto: Ernst van Norde / Ritzau Scanpix
 

Stor kåring: Her er Superligaens vigtigste spillere

Trænerens drøm: Helt særlig egenskab har bragt dansk stjerne til tops

Dansk bomber sprudler i historisk triumf: - Kunne ikke være bedre