United-spiller med på afbud i fransk EM-trup

Lassana Diarra er skadet og melder afbud til slutrunden. Morgan Schneiderlin erstatter ham

Morgan Schneiderlin kom med i den franske EM-trup i sidste øjeblik (Foto: AP)
Morgan Schneiderlin kom med i den franske EM-trup i sidste øjeblik (Foto: AP)

De franske fodboldfans får ikke midtbanespilleren Lassana Diarra at se under sommerens EM-slutrunde på hjemmebane.

Det franske fodboldforbund meddeler tirsdag aften, at den 31-årige Marseille-stjerne ikke kan nå at blive sin skade kvit inden turneringsstart. Han bliver erstattet af Manchester United-spilleren Morgan Schneiderlin.

Diarra, der tidligere i karrieren har spillet for blandt andet Chelsea og Real Madrid, var i denne sæson nomineret til titlen som bedste spiller i den franske topliga. Dog løb Zlatan Ibrahimovic med den hæder.

Diarra har knap nok trænet i den uge, hvor den franske trup har været samlet. Mandag blev han skiftet ud i pausen, da Frankrig vandt 3-2 over Cameroun i en venskabskamp.

- Efter at have vurderet situationen fortalte Lassana Diarra tirsdag aften ærligt til træneren, at han ikke vil kunne deltage ved EM på sit øverste niveau, skriver Frankrigs fodboldforbund.

Frankrig-træner Didier Deschamps har i forvejen forsvarsspillerne Raphaël Varane og Jeremy Mathieu på skadeslisten.

Franskmændene er i øjeblikket på træningslejr i Østrig. De spiller åbningskampen 10. juni mod Rumænien på Stade de France.

José Mourinho kan smile ved tanken om et stort transferbudget, men spørgsmålet er, hvem han kan lokke til (Foto: AP) Premier League Planen er lagt: Her er Mourinhos ønskeseddel

På papiret mere end en halv milliard værd. På banen en skændsel. Di Maria var bare et af mange stor-indkøb, der floppede under van Gaal. (Foto: AP) Premier League Milliarder ødslet væk: Her er indkøbene der kostede van Gaal United-jobbet

Se portræt af Schneiderlin i dette Premier League-magasin: