Venezuelanske kvinder: Smid tøjet for jeres hold

En gruppe venezuelanske kvinder sætter tyk streg under, hvor meget de elsker deres fodboldhelte

Sommerens helt store fodboldturnering i Sydamerika, Copa America, nærmer sig, og får ikke alene temperamentet hos spillerne, men også temperaturerne blandt de mandlige fans til at stige.

Alexis Sanchez i aktion i kampen mod El Salvador (Foto: ANFP) Landsholdsfodbold Ballade inden Copa America: Stjerner amok i pausen

Det er de velformede piger fra 'naked news'-portalen DLN, som til hverdag læser nyheder op foran kameraet uden en trevl på kroppen, der har fanget opmærksomheden hos fodboldfans verden over - og formentlig også de venezuelanske landsholdsspillere, som det var hensigten.

Vil gøre alt for holdet
Denne gang er pigerne dog gået sammen om at udtrykke deres begejstring for spillerne, der skal repræsentere landsholdet

Budskabet er enkelt; de vil gøre alt for at støtte deres land - også hvis det inkluderer at smide kludene. Og det gør det så. Har de selv bestemt.

Videoen er dog ikke alene en hyldest til spillerne, men skal også ses som en opfordring til andre landes kvinder om at vise deres passion for sporten og i den forbindelse smide tøjet offentligt. For det hjælper jo, ved vi.

Opfordringen er hermed givet videre.

Herhjemme har kvinderne længe været dygtige til at vise begejstringen for yndlingsholdet, heriblandt 'Brøndby-Tanja', der i et efterhånden legendarisk klip belønnede en flot spillerindsats med dette syn:

Brøndby TV: BIF-fan flasher bryster i jubel-ekstase

64 kommentarer
Vis kommentarer