Verdensmester: Danmark har kæmpe potentiale

Joachim Löw var tilfreds med resultatet og var ikke overrasket over, at Danmark kunne byde tyskerne trods

Joachim Löw havde masser af roser til det danske mandskab. Foto: Lars Poulsen
Joachim Löw havde masser af roser til det danske mandskab. Foto: Lars Poulsen

BRØNDBY (Ekstra Bladet): Det er ikke hver dag, at en verdensmester i fodbold kommer til byen, men trods den fornemme titel, så kunne mestertræner Joachim Löw ikke tage fra Brøndby med en sejr.

1-1 endte kampe mellem Danmark og Tyskland i det, der blev kaldt revanchekampen fra EM i 1992. Et resultat han sådan set var meget godt tilfreds med.

Seks debutanter havde han med på det hold, der senere på måneden skal spille mini-VM eller Confederations Cup i Rusland, og med kun en træningssamling, så var Joachim Löw altså fint tilfreds.

Det samme var Åge Hareide, så alt var fred og fordragelig på de efterfølgende pressemøder, hvor verdensmester Löw stak en buket roser ud til det danske hold.

- Jamen, det kommer ikke bag på mig, at danskerne var stærke. Det er et erfarent hold, hvor masser af spillerne har deres gang i store internationale klubber.

- Flere af dem har endda haft store sæsoner som Yussuf Poulsen i Leipzig,  Kasper Dolberg i Ajax, Nicolai Jørgensen i Feyenoord, hvor han har scoret masser af mål, så selvfølgelig kan de også levere på landsholdet, lød det fra Joachim Löw, der også blev bedt om at vurdere potentialet og talentet hos Danmarks for øjeblikket hotteste teenager, Kasper Dolberg.

- Gross (stort, red.), lød det korte og kontante svar fra Joachim Löw og selvom svaret var kort, så kan det selvfølgelig også have masser af vægt, når det kommer fra en dokumenteret kapacitet som Löw.

Christian Eriksen blev naturlig vis også smidt på bordet som samtaleemne og her var der også lutter roser fra den tyske træner.

- Christian Eriksen har længe været en spiller på højt internationalt niveau og Tottenham har haft en stor sæson, så her har Danmark også en klassespiller, sagde Joachim Löw, der i det hele taget ikke var karrig med at smide roser i retning af de danske værter.

- Det her hold har et stort, stort potentiale. Som sagt, så er det spillere med masser af international erfaring på mange pladser, så det er et klassemandskab, lød det altså fra den tyske verdensmester.

Eriksen ramte den lige i røven! - og Danmark tættere på VM-formen

Storklubber i kø til landskamp: Barcelona på plads i Brøndby

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Men for en gruppe af danskere er julen svær