Vestergaard forbigået igen - Olsen efterudtager stortalent

Andreas Christensen er efterudtaget til landsholdet, der møder Albanien på fredag - dermed forbigår landstræner Morten Olsen igen Jannik Vestergaard

Andreas Christensen i aktion for sin tyske klub Borussia Mönchengladbach. Den 19-årige dansker er efterudtaget til Morten Olsens landsholdstrup mod Albanien og Armenien (Foto: All over Press)
Andreas Christensen i aktion for sin tyske klub Borussia Mönchengladbach. Den 19-årige dansker er efterudtaget til Morten Olsens landsholdstrup mod Albanien og Armenien (Foto: All over Press)

Hvis Jannik Vestergaard var utilfreds over ikke at være blevet udtaget til landsholdet, så er den frustration formentlig mangedoblet.

For mandag efterudtog landstræner Morten Olsen Borussia Mönchengladbach-spilleren Andreas Christensen til fredagens EM-kvalifikationskamp mod Albanien.

Det oplyser Dansk Boldspil-Union på Twitter.

Den 19-årige forsvarsspiller bliver indlemmet i Morten Olsens skadesramte trup til den vigtige kamp mod albanerne, der er Danmarks måske største konkurrent til en plads ved næste års EM i Frankrig.

Se også: Olsens svar til Vestergaard: Du skal nok få dine kampe

Christensen var oprindelig indkaldt til U21-landsholdet, der står over for to venskabskampe mod Tyskland og Ukraine.

Forsvarstalentet, der tidligere på sommeren blev udlejet til Mönchengladbach fra Chelsea på en toårig aftale, fik sin A-landsholdsdebut i juni i en venskabskamp mod Montenegro.

Få dage senere kom han også i aktion i EM-kvalifikationen mod Serbien, som blev slået med 2-0 i Telia Parken.

Se også: Agent om Vestergaaards fravær: Hele Tyskland griner

Efter sin debut for Mönchengladbach i midten af august i et 0-4-nederlag til Borussia Dortmund er Andreas Christensen røget ud på bænken i den tyske klub.

Efter fredagens opgør mod Albanien skal landsholdet møde Armenien på udebane i EM-kvalifikationen.

17 kommentarer
Vis kommentarer