Video: Grotesk slagsmål koster stjerne-landstræner jobbet

Den tidligere Premier League-stjerne måtte trække sig efter dette pinlige optrin

Se det groteske optrin og slagsmål her.

Fodboldtrænere får sparket hele tiden. Som oftest fordi de ikke er i stand til at levere de forventede resultater.

Costa Ricas landstræner Paulo Wanchope prøvede en ny variant, da han måtte trække sig fra sin stilling efter at have været i slagsmål med en mand - angivelig en lokal sikkerhedsvagt - under en OL-kvalifikationskamp mod Panama.

Wanchope overværede kampen mellem Costa Ricas og Panamas U23-mandskaber, da han tydeligt ophidset træder fra tribunen og ind på banen, mens han råber efter dommerne og skubbe til en ung mand - for dernæst at næve- og sparkekamp i med en anden mand på tribunen.

Optrinnet er ganske godt dokumenteret på optagelserne, som kan ses ovenfor.

- Efter et venskabeligt møde mellem Paulo Cesar Wanchope og forbundet har træneren besluttet at træde til side som chef for landsholdet, udtaler det costaricanske fodboldforbund (Fedefutbol).

På en pressekonference sagde den boksende nu tidligere landstræner:

- Vi er alle mennesker, og uheldigvis reagerede jeg på en uacceptabel måde i forhold til min stilling. Lad det ikke plette alt, hvad jeg har gjort for jer.

Paulo Wanchope har spillet for blandt andet Derby, West Ham, Manchester City og Malaga og blev i februar udnævnt som landstræner for hjemlandet. For Costa Rica har den 39-årige tidligere angriber spillet 73 kampe og scoret 45 mål.

Se også: Wanchope gør det igen

18 kommentarer
Vis kommentarer