Vidunderknægt ligeglad med Zlatans 'far-kommentar'

16-årige Martin Ødegaard har ikke tænkt sig at lave om på det hold, han har omkring sig

Ødegaard imponerede mod Sverige (Foto: AP)
Ødegaard imponerede mod Sverige (Foto: AP)

- Det er vanskeligt at sige. Han har vel en far, som styrer ham totalt. Først skal han vokse op og blive en mand, og give slip på sin far.

Sådan lød det fra den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic, da han efter venskabskampen mellem Norge og Sverige blev spurgt, om han havde et godt råd til den norske fodbold-komet, Martin Ødegaard.

Vores naboer mod Nord er gået i selvsving over deres 16-årige vidunderknægt, og hypen omkring Real Madrid-spilleren er ikke blevet mindre ovenpå hans flotte landskamp mellem de to skandinaviske lande.

Også Zlatan var imponeret over Ødegaard, men havde altså også et råd til knægten fra Drammen i Norge.

Landsholdsfodbold Norsk vidunderknægt overstrålede Zlatan

Det er dog et råd, som offensiv-spilleren ikke har tænkt sig at følge. Han havde kun et skuldertræk til overs for Zlatans råd.

- Jeg har ikke noget stort behov for at kommentere det. Jeg føler, at jeg har det meget godt sammen med dem, jeg har omkring mig. Og vi har taget gode valg, som har fungeret hidtil, lød det fra Ødegaard til VG efter dysten.

Ødegaard skiftede i vinter til Real Madrid, og selvom kritikere hævder, at hans kampe for Real Madrids B-hold, Castilla, er på for lavt et niveau for teenageren, så modbeviste Ødegaard kritikken med en sublim landskamp.

- Det siger vel lidt om det niveau, jeg har trænet på, og at den klub, jeg har været i, har været rigtig god for mig. At jeg har udviklet mig nok der. Jeg har ikke været bekymret for noget i det hele taget. Jeg har hele tiden følt, at jeg bliver bedre, forklarer Ødegaard.

9 kommentarer
Vis kommentarer