Vikar om stjernerne: De kan vel for fanden nosse sig sammen

Anders Fønss er fuld af lovord om DBU, men efterlyser et klap på skulderen fra de rigtige landsholdsspillere

Anders Fønss (th) blev skiftet ind til sin første landskamp mod Slovakiet onsdag. Foto: Lars Poulsen
Anders Fønss (th) blev skiftet ind til sin første landskamp mod Slovakiet onsdag. Foto: Lars Poulsen

Mathias 'Zanka' Jørgensen var en vigtig brik i forsvaret under VM. Nu er han og de andre A-landsholdsspillere tilbage. Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold - 7. sep. 2018 - kl. 11:16 Zanka sender besked til vikarspiller

Anders Fønss er netop hjemvendt efter landsholdskampen mod Slovakiet, hvor han agerede stand-in for de normale A-landsholdsspillere, der lå i konflikt med DBU.

Danmark tabte godt nok kampen 0-3, men Anders Fønss og de andre landsholdsvikarer er blevet hyldet både herhjemme og internationalt.

Landsholdsvikarerne er inviteret på stadion i Aarhus, når Wales gæster Danmark, og her håber Anders Fønss på et anerkendende klap på skulderen fra Eriksen og co.

- Nu har DBU ligesom sagt: 'Tak for hjælpen og fedt I gad hjælpe til'. Så kan spillerne vel for fanden også nosse sig sammen og give os et klap på skulderen, siger Anders Fønss.

Fønss mener også, at Spillerforeningens formand, Mads Øland, burde anerkende spillernes indsats.

- Han synes måske stadig ikke, at det var okay af os at stille op, men han kan da godt sige tak for hjælpen. Nu får de i det mindste ikke en straf, siger Anders Fønss .

Det ukendte danske landshold ankom tirsdag til Bratislava forud for testkampen mod Slovakiet. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Lær ALT om det nye landshold: Bartender, gymnasieelev og Bendtners største fan

Selv om han understreger, at vikarerne ikke spillede kampen for DBU's skyld, men mere for nationens skyld, er han er glad og stolt over den behandling, spillerne har fået af DBU.

- Der har været stor opbakning fra DBU, og de har gjort alt, hvad de kunne for at hjælpe os. De har stillet krisehjælp til rådighed, hvis vi skulle møde noget kritik, siger Anders Fønss.

I forhold til landsholdskarrieren er Anders Fønss afklaret med, at det nok ikke bliver til flere landskampe på cv'et.

- Jeg tror ikke, jeg kommer til at spille flere landskampe. Som udgangspunkt tror jeg ikke, vi er en del af det game længere.

- Nu står jeg noteret for en landskamp, og det er da fedt, siger Anders Fønss.

Foto: AP Landsholdsfodbold - 7. sep. 2018 - kl. 10:23 Truppen klar: Dansk landshold udtaget igen

Viktor Fischer og Nicolai Boilesen var egentlig vendt retur til FCK's træning, men de er fri til at spille landskamp søndag. Foto: Jan Sommer Landsholdsfodbold - 7. sep. 2018 - kl. 07:37 Kan blokere landsholdsstjerner: Her er de første svar fra FCK og Tottenham

Det danske vikar-landshold leverede en mandfolkeindsats mod Slovakiet. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Agenterne fælder dom: Landsholds-vikarer kan score kassen nu

277 kommentarer
Vis kommentarer