Annonce:
Annonce:

Vild EM-video kostede telefonen - for en stund

En tilskuer i Parken fik et fantastisk mål på video, inden han mistede telefonen, han fik den dog tilbage med hjælp fra andre glade fodbold-fans

Her kan du se alle de 94 mål der blev scoret i gruppespillet
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold
Følg EM 2021

Stemningen i Parken var mere end ekstatisk, da forsvarspiller Andreas Christensen hamrede bolden i målet mod Rusland og scorede til 3-1.

Kristoffer Friis var en af de 25.000 fans på stadion, og med en plads lige ved det russiske mål var det noget af en oplevelse at se Andreas Christensen score.

På grund af den gode placering havde Kristoffer Friis da også telefonen fremme og fik det imponerende mål på video, men midt i fejringen mistede Kristoffer Friis sin telefon.

Det delte han på Twitter, hvor han også har delt videoen af målet og tabet af sin telefon lige efter.

- Der ryger fadøl op i luften fra alle leder og kanter, og hænder rammer min hånd, så den bare flyver væk den der telefon, fortæller Kristoffer Friis til Ekstra Bladet.

Da han så, at coveret til hans telefon lå i nærheden, men uden telefonen, var der ikke meget tvivl hos Kristoffer Friis,

Annonce:

- Jeg tænkte, 'nå den er bare tabt - jeg må bare fejre videre', fortæller han.

Heldigvis for Kristoffer Friis lykkedes det faktisk at finde telefonen igen, og dermed også videoen af Andreas Christensens mål.

Det var med hjælp fra alle omkring ham, at telefonen kom tilbage til den rette ejermand.

- Alle er i pæn høj stemning, så de er også venlige og hjælpsomme og kan også sætte sig ind i det her. Så der bliver bare ryddet et par rækker en-to-tre meter rundt om mig. Så er en, der bare råber 'Jeg har den!', forklarer Kristoffer Friis.

- Den var landet meget venligt, uden at gå i stykker. Den ligger så og optager, så jeg har 30 minutters video, hvor man bare kan høre jubel, tilføjer han.

Kristoffer Friis fortæller, at han ikke har set hele den lange video igennem, men at de er fuld af jubel og fadølssprøjt.

Her kan du se alle de danske landsholdsspilleres lønninger (+)

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: