Vilde tanker om ny trøje: Hummel lover hvide shorts

Hummel vil lave en dansk landsholdstrøje, der giver opmærksomhed i hele verden, og så lover de at skifte farven på landsholdets shorts

Det danske fodboldlandshold får igen hvide shorts (Foto: Lars Poulsen)
Det danske fodboldlandshold får igen hvide shorts (Foto: Lars Poulsen)

Fra sommer spiller det danske fodboldlandshold igen i Hummel efter 12 år i Adidas. Den seneste dragt skabte en del ballade, da shortsne blev gjort røde, og den hvide farve dermed forsvandt.

Med Hummel tilbage skal Danmark igen spille med hvide shorts.

- Vi er fra Danmark og ikke Sydtyskland, og vi ved godt, at der er både rød og hvid i det danske flag, og det skal der selvfølgelig også være i landsholdsdragterne, siger Hummels kommercielle direktør Søren Lund til Ekstra Bladet.

- Så du vil godt love, at de hvide shorts kommer tilbage?

- Ja, det tør jeg godt love. DBU og Hummel værner om det danske landshold. Vi har nok også en tættere forbindelse med de danske fans, end andre mærker har det, og det skulle gerne komme til udtryk i DBU's nye spilletøj, siger Lund, der fortæller, at Hummel løbende får input til tøjet.

- Vi læste godt med, da der var en masse på de sociale medier omkring den nuværende dragt, hvor mange krævede Hummel tilbage. Og det er også det fede ved det, at folk har passion omkring det. Hvis det var ligegyldigt, var der jo ingen kommentarer, siger Lund.

Danmarks nuværende Adidas-spilledragt skabte en del påstyr, fordi den har røde shorts, men det er ikke sikkert, at det bliver anderledes, fordi Hummel kommer til (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold - 15. jan. 2016 - kl. 12:52 Landsholdet i Hummel: Kommer de hvide shorts tilbage?

De fleste kan huske, hvor de var den aften, hvor Kim Christofte og kompani bankede Tyskland 2-0. Om kasketterne kommer tilbage som en del af uniformen, vides ikke. (Foto: Kim Agersten) Landsholdsfodbold - 14. jan. 2016 - kl. 12:26 Fik skæld ud for deres røde shorts: Nu skilles DBU og Adidas

Under EM i 1992 havde Danmark også Hummel som sponsor (Foto: Ole Steen)
Under EM i 1992 havde Danmark også Hummel som sponsor (Foto: Ole Steen)
 

Hummel står bag mange af Danmarks succesfulde dragter, men det ligger ikke i kortene bare at kopiere en af de gamle dragter.

- Vi gør os jo mange vilde tanker, og vi vil laver en super lækker trøje med kant og vinkler. Vi står ved vores arv, men går ikke tilbage til noget, vi har lavet tidligere. Vi laver selvfølgelig en ny trøje til en ny generation af fodboldhelte, siger Lund.

- Jeg husker, da vi lancerede 86-trøjen, der var der en del kritik, men siden er den blevet belønnet som en af de fedeste nogensinde ude i verden. Vi vil lave en trøje, der giver opmærksomhed, hvor man siger, at 'nu gjorde Hummel det igen', siger Lund.

Hummel-chefen håber på et bedre og væsentlig tættere samarbejde, end der har været de senere år, og peger på, at der ikke er så langt fra DBU i København til Aarhus, hvor Hummel holder til.

Tidligere på dagen havde Ekstra Bladet fat i DBU - se HER, hvad de siger om skiftet til Hummel.

Det er denne røde heldragt, som Hummel nu fører landsholdet væk fra (Foto: Lars Poulsen)
Det er denne røde heldragt, som Hummel nu fører landsholdet væk fra (Foto: Lars Poulsen)

16 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere