Vitesse: Tomasson har store kvaliteter

Vitesse siger farvel til Jon Dahl Tomasson, der fra sommer skal være assistent for Åge Hareide på det danske landshold. Klubben giver danskeren fine skudsmål med til Danmark

Jon Dahl er en populær skikkelse i hollandsk fodbold. Han skal fra sommer være assistent på landsholdet. (Foto: AP)
Jon Dahl er en populær skikkelse i hollandsk fodbold. Han skal fra sommer være assistent på landsholdet. (Foto: AP)

Mandag løftede DBU sløret for det, der har været en offentlig hemmelighed i noget tid. Jon Dahl Tomasson skal være assistent for Åge Hareide på landsholdet, og dermed vender den tidligere landsholdsbomber tilbage til dansk fodbold, efter han stoppede sin karriere i rødt og hvidt i 2010.

Jon Dahl Tomasson tiltræder i DBU 1. juni. Indtil da skal han gøre sit job færdig som assisterende træner i Vitesse Arnhem.

Jon Dahl Tomasson er ny assistent (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold - 7. mar. 2016 - kl. 12:22 Officielt: Landsholdet snupper Jon Dahl

- Jon har et flot CV som fodboldspiller, og vores spillere lærer en masse. Også som træner besidder Jon kvaliteter. Han er en vinder, han er professionel, og han har store ambitioner. Han er stadig fuldt forpligtet her, indtil han fra sommer tager hul på et nyt eventyr, siger Vitesses tekniske direktør Mo Allach til klubbens hjemmeside.

Jon Dahl Tomasson understreger ligeledes, at al hans fokus er på Vitesse resten af indeværende sæson.

- Vitesse er en klub med klar og tydelige politikker. Faciliteterne er fremragende, og jeg arbejder godt sammen med mine kollegaer i klubben. Selv om jeg har det godt i Vitesse, blev jeg smigret, da DBU tilkendegav deres interesse. Det er en ære for mig at give noget tilbage til mit land, men ikke før, at vi er sluttet så højt som muligt i tabellen, lyder det fra danskeren.

Jon Dahl Tomasson har været assistent i Vitesse siden starten af denne sæson. Han har tidligere været cheftræner for Excelsior og Roda.

Se også: Ajax-træner afviser konflikt med Fischer

3 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere