Smarte Welbeck - scorede Zlatans trøje

Zlatans trøje fra hans allerede berømte firemålskamp mod England er en formue værd

Danny Welbeck og Zlatan Ibrahimovic har byttet trøjer efter landskampen i onsdags. (Foto: AP/Claudio Bresciani)
Danny Welbeck og Zlatan Ibrahimovic har byttet trøjer efter landskampen i onsdags. (Foto: AP/Claudio Bresciani)

Ryan Shawcross, Joe Hart og Jack Wilshere sagde tak for kampen uden at bede om trøjen, men så slog Danny Welbeck til og byttede trøje med Zlatan Ibrahimovic efter landskampen mellem Sverige og England i onsdags. Og det var smart gjort af Manchester United-angriberen.

Den engelske avis The Sun beretter nemlig, at Zlatans trøje fra 4-2-kampen, hvor Zlatan Ibrahimovic scorede alle fire mål for Sverige - inklusive det fantastiske saksesparksmål til 4-2 - allerede vurderes at være en formue værd.

Læs også:

Se også: TV: Zlatan-show: Saksespark fra 25 meter

The Sun har fået firmaet Exclusive Memorabilia til at vurdere trøjen, og firmaet vurderer den til at være lige knap 300.000 kr. værd.

- Welbeck sidder på en mindre formue. Trøjen er af stor interesse for samlere på grund af det spektakulære mål, personen, der havde trøjen på, og fordi han scorede målet mod England og på et helt nyt stadion, siger Tom Rollett fra Exclusive Memorabilia til den engelske avis.

Zlatans svenske holdkammerat Jonas Olsson fra West Bromwich sikrede sig efter kampen PSG-angriberens støvler, og de er allerede blevet solgt for ca. 30.000 kr. til fordel for velgørenhed.

Læs også:

Se også: Laudrup: Gid Zlatan var dansk

I forhold til Diego Maradonas spilletrøje fra den berømte 'Hand of God-kamp' mellem Argentina og England ved VM i 1986 er det dog småting. Tom Rollett mener, at den vil kunne indbringe små tre mio. kr.

Den indehaves i øjeblikket af den tidligere Aston Villa- og Tottenham-spiller Steve Hodge, som fik den efter kampen af Maradona, og udstilles på National Football Museum i Manchester. Også temmelig smart gjort!

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen