Anføreren faldt igennem - se karaktererne

Det var ikke ligefrem en opløftende indsats af landsholdet i aftes i Tyrkiet

Nicklas Bendtner lyste ikke op i Istanbul. (Foto: Lars Poulsen)
Nicklas Bendtner lyste ikke op i Istanbul. (Foto: Lars Poulsen)

Der var langt mellem snapsene i Istanbul i aftes, da Danmark og Tyrkiet spillede venskabskamp.

Både aftenens anfører Nicklas Bendtner og stamspilleren Simon Kjær spillede langt fra op til deres bedste, mens andre greb chancen - blandt andet en debutant.

Se alle karaktererne her:

Stephan Andersen 4

Han er førstevalget. Solid indsats og chanceløs ved scoringen. Leverede fin redning på Nuri Sahins frispark og på hovedstød efter pausen.

Daniel Wass 3

Meget stærk i offensiven, hvor han var med i flere fine opspil. Dynamisk og aggressiv. Lidt problemer defensivt. Klart alternativ til Lars Jacobsen.

Simon Kjær 2

Forsvarets mest rutinerede svigtede, da tyrkerne udlignede. Han var passiv og fik ikke blokeret afslutningen. Forinden havde han leveret en jævn indsats.

Kris Stadsgaard 4

Han er kun fjerde eller femtevalg til pladsen, men i sin tredje landskamp leverede han en flot indsats. Han er dygtig til at læse spillet.

Kevin Conboy 2

Startede fint og slog et par gode indlæg, men havde store problemer defensivt. Tøvende og placeringsvanskeligheder. Ingen fremtidsløsning.

Nicolai Stokholm 4

Danmarks bedste. Han er altid rolig med bolden og meget velovervejet, når han skiller sig af med den. En meget klog spiller, der laver ganske få fejl.

Casper Sloth 4

En fin debut med få skønhedspletter. Viste initiativ og stort engagement. Han havde bolden meget spillede med stor udstråling. Udskiftet i pausen.

Christian Eriksen 3

En indsats på det jævne. Der var flere gode momenter, men også en del udfald. Han var tæt på at score før pausen. Fin frispilning til Emil Larsen.

Kasper Lorentzen 2

Han fik en halvleg på højrekanten. Her overbeviste han ikke om, at han er fremtidens løsning på pladsen. Han havde et skud over mål.

Nicklas Bendtner 2

22 mål i 55 kampe er en flot statistik. Men ingen stor landskamp af anføreren, selv om han scorede. Han løber sjældent ekstra meter og virker uskarp.

Michael Krohn-Dehli 3

Fine gennembrud før pausen, men også boldtab, der kunne have kostet dyrt. Rykkede efter pausen til højre, hvor han flere gange truede tyrkerne.

Jakob Poulsen 2

Kom på banen efter pausen og stod for frispilningen, der førte til straffesparket til Krohn-Dehli. Men han ligner ingen fast starter.

Emil Larsen 3

Fik sin landsholdsdebut straks efter pausen. Han misbrugte en gylden chance på flot frispillning fra Christian Eriksen. Startede til venstre, men rykkede til højre.

Viktor Fischer 2

Han blev den syvende yngste debutant, da han afløste Michael Krohn-Dehli. Han nåede ikke at sætte et aftryk, men sendte en afslutning langt forbi mål.

Morten Olsen 4

Han sendte fire debutanter ind og var tvunget til at spille med Stokholm hele kampen, fordi Silberbauer havde fået trælår. Fik set Conboy ikke er løsningen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Pernille Holbøll
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen