'Pivarrogant' Fischer: Meget at forbedre

- Mon ikke der kommer en periode, hvor det kommer til at gå lidt nedad igen, siger Ajax-kometen

Viktor Fischer under mandagens træning med U20-holdet i Brøndby. I dag skal han med A-landsholdet til Tyrkiet. (Foto: Jan Unger)
Viktor Fischer under mandagens træning med U20-holdet i Brøndby. I dag skal han med A-landsholdet til Tyrkiet. (Foto: Jan Unger)

Nok er det gået stærkt for Viktor Fischer, men den 18-årige Ajax-komet er tilsyneladende meget bevidst om at holde benene på jorden, selvom ambitionerne er høje.

Mandag aften blev offensivspilleren udtaget til A-landsholdet på grund af flere afbud til Morten Olsens landshold, der onsdag møder Tyrkiet i en venskabslandskamp, men tidligere på dagen erkendte han i forbindelse med U20-landsholdets træning i Brøndby, at han stadig har meget at forbedre i sit spil.

- Der er altid noget at forbedre. Man kan altid blive hurtigere i alt, hvad man gør på banen, så man bliver hurtigere end modstanderne. Afslutte bedre, sparke bedre fra distancen .. Der er rigtig mange ting, man skal vænne sig til. Det hele går jo hurtigere, når det er førsteholdsfodbold, sagde Viktor Fischer.

Læs også:

Se også: Eriksen: Behold benene på jorden, Viktor

Den 18-årige aarhusianer scorede i søndags to mål i sin første kamp som startende Ajax-spiller i en ligakamp, men han forventer ikke nødvendigvis at blive fast førsteholdsspiller i Ajax af den grund.

- Jeg føler, at jeg bliver bedre som fodboldspiller, at jeg individuelt bliver bedre, men om jeg er kommet tættere på at blive fast mand, det kan jeg ikke sige efter en kamp. Jeg er også sikker på, at der kommer flere kampe fra starten på bænken eller måske helt uden for truppen, så det kommer til at gå op og ned igen på et tidspunkt. Lige nu går det selvfølgelig hurtigt, men ikke for hurtigt til, at jeg kan følge med, siger Fischer, der dog erkender, at han kan være utålmodig.

Læs også:

Se også: Wieghorst: Viktor er ikke en døgnflue

- Mon ikke der kommer en periode, hvor det kommer til at gå lidt nedad igen. Så er det jo nok der, man skal være tålmodig, hvis man bliver sat på bænken igen. Lige nu går det skide godt, og så er det jo nemt nok at sige, at det hele skal gå fremad i en hulens fart, men der kommer nedture igen på et tidspunkt, og så er det jo netop der, man skal være god til at have tålmodighed. Det har jeg lært lidt af, men jeg er stadig dårlig til det, for jeg synes, jeg er god nok til at spille, siger Viktor Fischer.

Han bliver betegnet af U20-landstræner Morten Wieghorst som målrettet, ambitiøs og ærgerrig. Men samtidig mener Wieghorst også, at Viktor Fischer har bevaret ydmygheden i sin tilgang til fodboldspillet.

Læs også:

Se også: Varme Viktor smigret over Real-rygter

- Det er jo så helt forkert! Jeg er jo pivarrogant ..., sagde en afslappet Viktor Fischer med et grin før U20-holdets træning.

- Nej, det er nok også rigtigt nok. Jeg kan godt lave noget sjov en gang imellem og også være lidt oppe at køre, men jeg synes alligevel, at jeg er meget realistisk omkring, hvor jeg står. Det er nok det, der menes med ydmyghed.

- Jeg ved godt, hvor jeg står. Hvis jeg har spillet en dårlig kamp i går, ved jeg også godt, at man ikke skal gå ud på træningsbanen dagen efter og tro, man er verdensmester, sagde Viktor Fischer, der onsdag aften kan få sin debut på A-landsholdet efter 47 kampe på diverse ungdomslandshold.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Tipsbladet
Asensio blev sen redningsmand for Real Madrid
Avis: Chelsea risikerer transferforbud efter 25 ulovlige handler
De Gea vil ikke tale om kontraktforlængelse
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen