'Kun Messi og Ronaldo er bedre end mig'

Den unge Crystal Palace-spiller Wilfried Zaha har høje tanker om sig selv

Zaha har optrådt på det engelske U21-landshold (Foto: PA Photos)
Zaha har optrådt på det engelske U21-landshold (Foto: PA Photos)

Han har endnu sin debut til gode på det engelske landshold, men har dog nu fået muligheden af landstræner Roy Hodgson, efter landstræneren efterudtog 20-årige Wilfried Zaha.

Til daglig slår Zaha sine folder i Championship-klubben Crystal Palace, hvor han weekend efter weekend henrykker med sin fart og præstationer på grønsværen. Én ting er dog den næstbedste engelske række, noget andet er det engelske landshold og Premier League, men alligevel skorter det ikke på selvtilliden hos Zaha.

Kun Ronaldo og Messi, mener englænderen, er på et højere niveau end ham selv:

- Medmindre jeg kigger på Ronaldo eller Messi, så ser jeg aldrig på nogen og tænker, at han er bedre end mig, siger den selvtillidsfyldte Zaha til Daily Mail.

Store ord fra en spiller, som endnu ikke har optrådt i Premier League, men den 20-årige Palace-spiller mener, at det blot er et spørgsmål om tid.

Se mere:

Se også: England udtager 1. divisionsspiller

- Jeg tænker på Premier League hele tiden, og spekulerer på, hvornår jeg møder bedre forsvarsspillere. Jeg tror ikke, at jeg har mødt en forsvarer og har tænkt; 'hvad kan jeg gøre for at komme forbi ham?'.

- Premier League er, hvor jeg vil spille, men jeg siger ikke, at jeg vil forlade Palace lige nu, lyder det.

Zaha var det store interview-offer i den engelske presse i går, og her fortalte wingen også, at Didier Drogba tidligere på året forsøgte at overtale ham til at stille op for Elfenbenskystens landshold ved African Cup of Nations. Zahas forældre stammer begge fra det afrikanske land, men flyttede dog til England, da Palace-spilleren var fire år.

- Didier ringede til mig, og for at være helt ærlig blev jeg ret chokeret. Han er en ydmyg person, og han snakkede bare med mig om Elfenbenskysten. Jeg er født der, men alt, jeg kender til, er England. Det er 50-50 i øjeblikket, men det er et valg som jeg skal træffe på et tidspunkt, siger Zaha om valget mellem at spille for det engelske eller Elfenbenskystens landshold.

Selvom Zaha skulle få spilletid i morgen, så kan han stadig nå at vælge Elfenbenskysten, for selvom kampen mod Sverige er godkendt af FIFA, er den ikke en såkaldt 'konkurrence-kamp', og han vil dermed ikke være bundet til det engelske landshold, fortæller Daily Mail.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen