Conboy: Ajax er sjovere end AC Horsens

Kevin Conboy nyder successen i hollandske Nijmegen og krydser fingre for landsholdsdebut mod Tyrkiet

Kevin Conboy ser op til Simon Kjær. (Foto: Lars Poulsen)
Kevin Conboy ser op til Simon Kjær. (Foto: Lars Poulsen)

Med afbud på stribe er der flere kaniner end vanligt i den trup, Morten Olsen har udtaget til testkampen i Tyrkiet.

En af dem, der har fundet nåde for landstrænerens stærke blik er den tidligere Esbjerg-spiller Kevin Conboy, der er i gang med sin anden sæson i hollandske Nec Nijmegen.

Et ophold, der indtil videre har formet sig som noget af en succes-historie.

- Det har været en opadgående kurve hele vejen i gennem. Man hører altid, at man skal bruge en tilvænningsperiode, men jeg har faktisk bidt mig fast på holdet fra starten af, og har spillet lige siden, siger Conboy og fortsætter:

- Sidste år var jeg med til at spille holdet til den bedste placering i fem år, og i år er det også gået rigtig godt, der har fundet det perfekte afsæt til udlandskarrieren i Nijmegen.

Læs også:

Se også: Landsholdslazarettet: Flere afbud til Olsen

En klub, der kan være med i den sjove ende samtidig med, at presset er noget mindre end i storklubber som Ajax og PSV Eindhoven.

- Lige præcis. Det er en god klub, første gang, man kommer til udlandet, bekræfter forsvareren, der nyder forskellene på dansk og hollandsk fodbold.

- Jeg kan kun bekræfte, at det går lidt hurtigere. Hollandsk fodbold er jo også kendt for at have nogle rigtig gode, hurtige kantspillere. Så man bliver matchet på højt niveau hver weekend. Og så siger det sig selv, at det er sjovere at spille mod Ajax end AC Horsens eller Sønderjyske uden at forklejne nogen. Det et nogle større klubber og stadioner, så det er lidt sjovere, fortæller Kevin Conboy, der udnævner PSV’s Jeremain Lens som den måske vanskeligste modstander hidtil.

Se mere:

Se også: Syndebukken Stephan: Jeg vil væk

Nu håber han, at han som en af fem mulige debutanter får spilletid i Istanbul.

Jeg tager det, der kommer. Hvis man ikke håber på spilletid, kan man ligeså godt lade være med at være her. Men under alle omstændigheder får jeg nogle gode træninger med nogle af Danmarks bedste spillere, siger han.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen