Jores Okore melder afbud til landskamp

Jores Okore melder afbud til det danske landsholds testkamp mod Tyrkiet. FCK's Kris Stadsgaard afløser Okore.

Jorés Okore kommer ikke i kamp, når Danmark møder Tyrkiet. (Foto: Lars Poulsen)
Jorés Okore kommer ikke i kamp, når Danmark møder Tyrkiet. (Foto: Lars Poulsen)

FC Nordsjælland-profilen Jores Okore meldte søndag aften afbud til det danske landsholds testkamp mod Tyrkiet på onsdag. I stedet er FC Københavns Kris Stadsgaard indlemmet i truppen.

Kris Stadsgaard gør dermed comeback på landsholdet to år efter sin anden og seneste landskamp, som var i en 0-0-kamp mod Tjekkiet i Aarhus.

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller blev første gang udtaget til landsholdet i sensommeren 2009 til en venskabslandskamp mod Chile, da han spillede for Rosenborg.

Læs også:

Se også: FCN-profil båret fra banen

I kampen mod Chile leverede Stadsgaard et skidt indtryk, da Danmark tabte 1-2, men nu får han igen chancen på A-landsholdet.

Stadsgaard, som også har haft et ophold hos spanske Malaga, var med på ligalandsholdets træningstur i Thailand i 2010, hvor han fik spilletid i sejrene over Singapore og Polen.

- Kris Stadsgaard har gjort det godt, efter han er kommet tilbage til dansk fodbold og har spillet sig ind på FC Københavns hold.

Se mere:

Se også: Konkurrent: Okore kan starte på landsholdet

- Han har leveret en række stabile præstationer, og klubbens deltagelse i Europa League har medvirket til at styrke hans kandidatur til en plads i landsholdstruppen, siger landstræner Morten Olsen til DBU's hjemmeside.

DBU skriver, at Stadsgaard erstatter Okore, som "fysisk ikke vil være klar til at spille landskampen" på onsdag. Okore skal også i aktion i Superligaen to dage efter landskampen mod Tyrkiet, når FCN møder AGF i Aarhus.

Kampen mod Tyrkiet spilles onsdag aften i Istanbul

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen