Wass var Bulgariens mest upopulære mand

Først blev Daniel Wass flæsket - så blev han lagt for had af de bulgarske tilskuere

Daniel Wass ser til, mens Tony Chapron viser Ivan Bandalovski det røde kort. (Foto: Lars Poulsen)
Daniel Wass ser til, mens Tony Chapron viser Ivan Bandalovski det røde kort. (Foto: Lars Poulsen)

SOFIA (ekstrabladet.dk): Den franske dommer Tony Chapron udviste i den grad 'courage', da han efter en halv time af fredagens 1-1 kamp mod Bulgarien trodsede presset fra knap 30.000 eksalterede hjemmefans, og viste Ivan Bandalovski det røde kort.

Sekunder forinden havde Bandalovski brutalt stemplet Daniel Wass på støttebenet. En oplagt udvisning, som det bare ikke er alle dommere, der tør dømme i så uvenlige rammer. ave

Chapron måtte da også have beskyttelse af politiskjolde, da han gik til pause, mens Wass - helt urimeligt - blev forfulgt med massiv buhen hver gang, han var i nærheden af bolden.

Presset fra tribunerne var dog ikke noget, der påvirkede den omskolede venstreback.

Se også: Skuffet over bulgarsk racisme

- Jeg har prøvet det, der var værre. Jeg synes, det var en hensynsløs tackling, han laver. Det var et fortjent rødt kort,iel siger han til ekstrabladet.dk.

Daniel Wass bemærkede også de abelyde, der var rettet mod hans afløser, Patrick Mtiliga.

- Det viser bare noget om dem og ikke om os. Sådan er fodbold. Man ved, hvad man kan forvente, når man kommer her. Vi var forberedte på det, fortæller han.

Til gengæld så det danske landshold i almindelighed - og den danske venstreside i særdeleshed - ikke velforberedte ud i den første halve time.

Se også: Stephan: Det var ikke et drop

- Vi skal vel vinde kampen. Vi spiller 11 mod 10. Men det er alligevel en svær kamp, hvor de måske satser på det ene point. Det er altid svært at komme her. Vi skulle måske have været mere klar i kasketten. Jeg vil også gerne indrømme, at det ikke var min bedste kamp. Men vi må bare op på hesten igen, siger Wass, der nu ser frem mod tirsdagens mindst ligeså svære kamp i Milano.

- Vi må bare komme videre mod Italien. Vi skal tænke på os selv. Vi skal bare have point i Milano. Vi går efter tre point på tirsdag, lover han.

Se også: DBU forventer FIFA-reaktion på abelyde

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen