’Det har ikke været helt hjernedødt endnu’

Niki Zimling glæder sig over, at skrækhistorierne om tysk kæft, trit og retning har vist sig stærkt overdrevne siden skiftet til Mainz

Den tyske mentalitet har ikke helt ødelagt Niki Zimlings humør, som det sås på træningen mandag aften i Parken. (Foto: Jakob Jørgensen)
Den tyske mentalitet har ikke helt ødelagt Niki Zimlings humør, som det sås på træningen mandag aften i Parken. (Foto: Jakob Jørgensen)

PARKEN (ekstrabladet.dk): Niki Zimling benyttede det netop lukkede transfervindue til at skifte tilværelsen som stor fisk med Club Brügge i den lille belgiske Club Brügge ud med rollen som en meget lille fisk i den store tyske Bundesliga.

Men selv om udsigten til topplaceringer er aftaget betragtetligt med skiftet til tyske Mainz, så glæder midbanespilleren sig over sit jobskifte.

- Det er en super liga, en af de bedste i Europa. Klubben er ikke en topklub, men der er ro på og det er sted, der står for noget positiv fodbold. Men jeg har jo kun været der i en uge, så det er lidt svært at sige så meget om det endnu, siger en glad Zimling til ekstrabladet.dk

Se også:

Se også: Fischer om rygterne: Jeg skal ingen steder

- Mit første indtryk er, at det er en seriøs klub, der har ambitioner, men som også er realistisk. Det er en klub, der passer mig godt. Man arbejder hårdt og vil gerne spille positiv fodbold, forklarer midtbanespilleren, der forventer at lægge yderligere alen til sine evner i Tyskland.

- Vi bliver næppe så spildominerende, som jeg har været vant til i Belgien. Men jeg er sikker på, at det vil udvikle mig i forhold til hurtighed, min tankegang og det fysiske. Som spiller tror jeg kun, jeg bliver bedre, forklarer han.

Mens det nok var knap så overraskende, at debutten mod mægtige Bayern München endte med et nederlag, så indrømmer han gerne en vis lettelse over, at skrækhistorierne om tysk kæft, trit og retning har vist sig stærkt overdrevne

- Det er en super god gruppe, hvor der ikke er nogen, der skiller sig ud. Det er meget harmonisk. Det er dejligt at komme til træning. Også selv om vi har tabt. Og de ting, man hører om fodboldkulturen, har jeg ikke oplevet endnu. Det havde jeg da frygtet, jeg havde jo hørt noget om fra de andre, men dagligdagen har ikke været fuldstændig hjernedød endnu, forklarer Niki Zimling om sit første møde med Bundesligaen.

Se også:

Se også: Olsen: Det er Kaspers tur

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen