Hjulmand: Har talt ud med Morten

FCN-træneren vil ikke ud i et offentligt slagsmål med landstræneren, efter Nicolai Stokholm røg på fuld tid i Istanbul

FC Nordsjællands træner, Kasper Hjulmand, har talt ud med Morten Olsen omkring den brudte aftale vedrørende  Nicolai Stokholms spilletid i går. (Foto: Claus Bonnerup)
FC Nordsjællands træner, Kasper Hjulmand, har talt ud med Morten Olsen omkring den brudte aftale vedrørende Nicolai Stokholms spilletid i går. (Foto: Claus Bonnerup)

Selv om Morten Olsen onsdag aften i Istanbul brød en klokkeklar aftale om ikke at lade Nicolai Stokholm spille fuld tid, vil Kasper Hjulmand ikke ud i et offentligt slagsmål med den danske landstræner.

Den rød-hvide chef erkendte ’forbrydelsen’ og forklarede sig bagefter med skader, sygdom og nok en sidste øjebliks-skade til Michael Silberbauer, så han ikke så anden udvej end at bruge FCN-veteranen for fuld hammer.

Læs også:

Se også: Danske reserver i tyrkisk remis

Selv om FCN allerede i morgen spiller i Aarhus, hvor Nicolai Stokholm og unge Casper Sloth - makkerparret fra onsdag aften - pludselig bliver indædte modstandere.

Den unge jyde med en halv landskamp i stængerne - den 36-årige sjællænder med fuld syre i begge lægge.

FCN startede her til eftermiddag den afpudsende træning i højt humør - og naturligvis med Nicolai Stokholm som for-løber under opvarmningen.

Læs mere:

Se også: Olsen: Vi blev for sløve

Kasper Hjulmand vil til gengæld ikke diskutere sagen i offentligheden.

- Det eneste, jeg har at sige til det, er, at vi havde en aftale. Det er fuldstændig rigtigt. Og hvad der ellers er, er fuldstændig mellem mig og Morten.

Alle ved, at forudsætningerne for sådan nogle aftaler kan ændres, og det er vel også det, han påberåber sig. Har du forståelse for det?

- Jamen. Morten og jeg tager den, og vi har snakket sammen, så alt, hvad der er i forhold til aftaler med landshold og de opgaver, vi har indbyrdes som trænere, den tager jeg med Morten.

Du har snakket med ham allerede?

- Ja, det har jeg.

Det ser jo lidt mærkelig ud udefra, at Nicolai Stokholm og Casper Sloth mødes i morgen - men den ene har spillet fuldt skrald, og den anden blev sparet.

- Det er dine ord. Nej, det har jeg ikke noget at sige til. Jeg kan bekræfte, at vi havde en aftale, og alt, hvad der er af kommunikation omkring det her, bliver mellem mig og Morten, for ellers. Det kan blive misforstået og alt muligt, såeh. Jeg har snakket med Morten, og vi glæder os til kampen i morgen.

Kasper Hjulmand vil til gengæld hellere end gerne snakke op til en kamp, hvor mestrene med en træt anfører må undvære karantæne-ramte Michael Parkhurst og Patrick Mtiliga.

- Det bliver en taktisk kamp, det er der slet ingen tvivl om, og AGF har altid været gode til at gøre det svært for os - og det samme den anden vej. Der venter os en rigtig, rigtig tæt kamp, men vi er topklar og glæder os helt vildt til at komme på stadion i Aarhus. Det er et fedt sted, og vi glæder os til at gi’ den gas!

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Mikkel Cramon
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen