Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Skandale: Mtiliga smidt af landsholdet

- Han har svigtet sine kammerater og kommer aldrig til at spille mere, siger Morten Olsen om FCN-backen, der ikke ville på banen, fordi Simon Poulsen var foretrukket før ham

Skandale på det danske landshold: Patrick Mtiliga nægtede at sidde på bænken og er blevet smidt af holdet af landstræner Morten Olsen. (Arkivfoto: Tariq Mikkel Khan)
Skandale på det danske landshold: Patrick Mtiliga nægtede at sidde på bænken og er blevet smidt af holdet af landstræner Morten Olsen. (Arkivfoto: Tariq Mikkel Khan)

MILANO (ekstrabladet.dk): Der var stort drama før kampen mod Italien, fordi Simon Poulsen følte muskelproblemer.

Morten Olsen ville derfor have brugt Patrick Mtiliga, men han var så skuffet over Simon Poulsen var blevet foretrukket frem for ham.

FCN-spilleren mente derfor ikke, at han kunne gå på banen.

Læs også:

Se også: Morten Olsen afviser at smide håndklædet

- Det er i orden, at spillere er skuffede, men så må de vise det på banen. Jeg har aldrig oplevet noget lignende i mine 40 år i fodbold, siger Morten Olsen og slår fast:

- Jeg bad ham forlade omklædningsrummet. Han har svigtet sine holdkammerater. Og det er sikkert, at han nu har spillet sin sidste landskamp, siger Morten Olsen, der i stedet sendte Michael Silberbauer på banen som venstre back.

Morten Olsen var frustreret og skuffet efter Danmark tabte 1-3 til de italienske viceeuropamestre.

Læs også:

Se også: Ny nedtur: VM er 10.000 km væk

Han kalder det den mest frustrerende start i hans tid som landstræner nu, hvor Danmark efter tre kampe står med blot to point på kontoen.

- Vi havde de fleste chancer, men Italien var mere effektive, mener Morten Olsen, der ikke så det som en stor fordel, at Italien fik en mand udvist.

- De er ekstremt dygtige til at forsvare, så det blev vanskeligt for os, siger Morten Olsen.

Patrick Mtiliga havde ikke selv nogen kommentar til situationen. Han kom som den første ud gennem mixed zone, men stoppede ikke op for at tale med de danske journalister.

Se også:

Se også: Olsen: Mtiliga spiller ikke mere under mig

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen