Lindegaard skadet: AGF-keeper på landsholdet

Den danske Manchester United-keeper misser VM-kval kampene mod Bulgarien og Italien

Steffen Rasmussen er kaldt op til A-landsholdet, efter at Anders Lindegaard igen er blevet skadet. (Foto: Ernst van Norde)
Steffen Rasmussen er kaldt op til A-landsholdet, efter at Anders Lindegaard igen er blevet skadet. (Foto: Ernst van Norde)

David de Geas indtog i Manchester Uniteds mål her i eftermiddag kommer desværre på baggrund af rigtig dårlige nyheder fra Anders Lindegaard.

For den danske keeper er blevet nødt til at melde fra til de kommende landskampe grundet en ny skade.

Det står endnu ikke klart, hvor alvorlig skaden er, og om det nok en gang kommer til at koste danskeren en langvarig pause, som det skete sidste efterår.

Dengang mistede Lindegaard pladsen i United-målet grundet en alvorlig ankelskade. Det endnu engang Lindegaards ankel, nærmere bestemt et ledbånd, der er problemet, melder DBU.

Morten Olsen har indkaldt AGF's Steffen Rasmussen som afløser til kampene mod Bulgarien og Italien.

- Vi har været opmærksomme på Steffens kvaliteter i flere år. For to år siden havde vi chancen for at teste ham på ligalandsholdets træningstur til Korat i Thailand, hvor han stod i kampen mod Singapore.

- Det er vores viden om hans kvaliteter fra ligalandsholdet, der sammen med hans seneste præstationer og betydning for AGF’s aktuelle fremgang i Superligaen har gjort ham aktuel til at komme ind i truppen efter afbuddet fra Anders, siger landstræneren til DBU's hjemmeside.

Se også:

Se også: Balotelli udtaget til VM-kval mod Danmark

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen