Daniel Agger: Har sagt hvad jeg mener

Landsholdsanføreren mener, at diskussionen om billetpriserne i Parken er blæst op

Casper Sloth var blandt de nye navne i lejren sammenlignet med træningen frem mod Tjekkiet-kampen. (Foto: Lars Poulsen)
Casper Sloth var blandt de nye navne i lejren sammenlignet med træningen frem mod Tjekkiet-kampen. (Foto: Lars Poulsen)

HELSINGØR (Ekstra Bladet): Var det billetpriserne, der holdt så mange folk væk fra VM-kvalifikationskampen mod Tjekkiet i Parken, hvor kun 24.004 roligans dukkede op?

Daniel Agger startede selv diskussionen, da han for 14 dage siden overfor Ekstra Bladet gav udtryk for, at priserne kunne være en del af problemet.

- Vi kan jo kun gøre, hvad vi gør på banen. Når folk bliver væk, så handler det måske om, at det er dyrt at gå til fodbold, hvis man skal give 4-500 kroner for en billet, og man skal have sine børn med, sagde Agger dengang.

- Jeg har sgu ikke så meget at sige. Jeg har sagt, hvad jeg skulle sige. Jeg synes, det er blæst op, siger Agger før dagens træning i Helsingør frem mod fredagens vigtige udekamp i Bulgarien.

Til træning med revne i knogle
- DBU mener jo, at de løser deres opgaver ordentligt. Jeg synes, de gør det godt, hvis man kigger på, hvordan det foregår i andre lande, bare i Sverige og Norge, mener anføreren.

Se også:

Se også: DBU-boss forsvarer høje billetpriser

Agger kom til Helsingør med en revne i en knogle på siden af knæet, men det er bare, hvad man må leve med, siger anføreren, der til dagens træning blev sparret for de afsluttende spiløvelser.

Fredag bliver han dog ikke sparret, når det gælder Bulgarien i Sofia, før landsholdet flyver videre til kampen mod Italien i Milano. Succeskriteriet er før de to svære udekampe noget uklart, også for Agger.

- To uafgjorte er måske til at leve med. Men vi kan jo først svare på det, når turneringen er slut. Hvis vi står på toppen, og vi har spillet to uafgjorte, ja, så var det nok. Er vi ikke med, så var det ikke nok. Det er en svær gruppe, og de fleste hold kan tage point fra hinanden. Så det er svært at sige, konstaterer anføreren.

Bendtner væltede Okore
Udover Agger blev også Andreas Cornelius (FCK) og Dennis Rommedahl (Brøndby) sparret, efter at at de havde spillet sene Superliga-kampe søndag.

Fem nye ansigter trænede til gengæld fuldt igennem mandag. AGF'erne Steffen Rasmussen og Casper Sloth og FCN's Jesper Hansen og Patrick Mtiliga.

Og dertil Nicklas Bendtner, der fik trænet igennem og vist, at den fysiske form i hvert fald er glimrende, selvom han ikke har fået megen spilletid i Juventus endnu. Den lange angriber formåede således at vælte damptromlen Jores Okore i spillet til to mål. Det ser man ikke så tit.

Se også:

Se også: Lindegaard skadet: AGF-keeper på landsholdet

Truppen til kampene mod Bulgarien og Italien 12. og 16. oktober

Målmænd:
Stephan Andersen (Evian)
Steffen Rasmussen (AGF)
Jesper Hansen (FC Nordsjælland)

Forsvar:
Daniel Agger (Liverpool)
Simon Kjær (Wolfsburg)
Lars Jacobsen (FC København)
Daniel Wass (Evian)
Jorés Okore (FC Nordsjælland)
Patrick Mtiliga (FC Nordsjælland)

Midtbane:
Thomas Kristensen (FC København)
Christian Eriksen (Ajax)
Nikolai Stokholm (FC Nordsjælland)
William Kvist (Stuttgart)
Kasper Lorentzen (FC Nordsjælland)
Jakob Poulsen (Monaco)
Michael Silberbauer (OB)
Casper Sloth (AGF)
Thomas Kahlenberg (Wolfsburg)

Angreb:
Michael Krohn-Dehli (Celta Vigo)
Dennis Rommedahl (Brøndby)
Andreas Cornelius (FC København)
Nicklas Bendtner (Juventus)
Nicolai Jørgensen (FC København)

1 af 2 Daniel Agger plejer en skade, som han skal passe på med at overbelaste. Han deltog kun i opvarmningen i Helsingør. (Foto: Lars Poulsen)
2 af 2 Casper Sloth var blandt de nye navne i lejren sammenlignet med træningen frem mod Tjekkiet-kampen. (Foto: Lars Poulsen)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen