Leon klar til VM-skæbnekampe

Den danske midtbanekriger har overvundet sin lårskade og spiller måske for Hannover 96 på onsdag

Leon Andreasen bliver klar til gyserne i VM-kvalen. (Foto: Lars Poulsen)
Leon Andreasen bliver klar til gyserne i VM-kvalen. (Foto: Lars Poulsen)

Morten Olsen kan ånde lettet op.

Og det samme kan alle de danske fodboldfans, der håber at se Leon Andreasen i en central rolle i de kommende VM-kvalkampe mod Bulgarien og Italien.

- Morten skal ikke være bekymret, for Leon er klar til kamp - faktisk allerede onsdag aften, når Hannover spiller i Bundesligaen, men det må være op til Leon, han tyske læge og træneren at vurdere, om han skal spille en rolle i det opgør eller have et par ekstra dage med træning, siger midtbanespillerens behandler, Thomas Jørgensen, til Ekstra Bladet.

Han har i de seneste dage haft besøg af midtbanedynamoen, som tog til København, da det lå fast, at han ikke var 100 procent klar til opgøret mod Hoffenheim. En kamp, som Hannover 96 i øvrigt tabte...

Se også: Bonde: Alvorligt hvis Daniel er ude <b>Læs også:</b> Bonde: Alvorligt hvis Daniel er ude

Leon Andreasen har dog vundet sin helt private kamp efter to år på diverse lægeklinikker og tribuner med ondt i højre lår. Nu er han både tilbage for klub- og landshold.

- Han fik en lillebitte forstrækning i venstre lår, som egentlig er en naturlig overbelastningsskade efter at have gået fra ingenting til i flere uger at have spillet to kampe om ugen.

- I de intense kampe laver han bevægelser, som man ikke kan træne i almindelige træningspas og i et styrkecenter, og det vil altid give lidt bøvl, forklarer Thomas Jørgensen.

Han har netop haft Andreasen på briksen for anden dag i streg. Begge dage har manden, det meste af Danmark vil kræve fra start i VM-kvalkampene, gennemgået fire-fem timer med træning og behandling.

- Leon er ved godt mod, og de er glade i Hannover, som vi gennem hele forløbet har været i tæt dialog med, siger Thomas Jørgensen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen