TV: Norsk landsholdskeeper flippede ud efter drop

Rune Almenning Jarstein havde tirsdag en decideret offday for Norge - især efter kampen mod Slovenien

Rune Almenning Jarstein havde ikke sin bedste dag tirsdag, da han som norsk landsholdskeeper var medvirkende til, at Slovenien bragte sig på 0-1 i VM-kvalifikationskampen på Ullevål i Oslo.

Markus Henriksen og John Arne Riis sørgede for den livsnødvendige 2-1-sejr - Riises mål faldt i overtiden - men Jarstein var alligevel ikke fornøjet, da han efter kampen blev spurgt til sit drop af norsk TV2.

- Dumme spørgsmål, nej, jeg gider ikke, sagde Jarstein, da han pludselig afbrød det allerede akavede interview og gik - hvorefter han samlede et headset op og smadrede det mod jorden.

Dagen efter var Viking FK-målmanden fortsat ikke kølet helt ned, og det gik ud over en fotograf, der blev truet med et par på kassen, hvis han tog et billede, da Jarstein forlod sit hotel i Oslo.

- Undskyld, men chefen vil gerne have, at jeg tager et billede af dig, sagde fotografen fra Scanpix.

- Ja, men hvis du gør det, så slår jeg dig ned, sagde Jarstein ifølge norsk TV2.

Kraftigt provokeret
Den temperamentsfulde keeper har onsdag eftermiddag beklaget hændelserne.

- Jeg ønskede ikke at blive interviewet eller få taget billeder, og det gav jeg klart udtryk for. Da jeg alligevel blev fotograferet, blev jeg kraftigt provokeret og sagde klart fra. Jeg beklager, at mit udsagn blev opfattet som reelle trusler, og jeg beklager på det stærkeste min opførsel.

- Vi havde lige vundet den første hjemmekamp i VM-kvalifikationen i overtid, og jeg følte, at interviewet havde et forkert fokus. Jeg skal dog være professionel og tåle kritiske spørgsmål. Jeg skulle have håndteret det på en bedre måde. Jeg har ringet til TV2's fodboldredaktør og beklaget i formiddag, siger den norske landsholdskeeper til fotball.no.

Norge tabte skuffende den første kamp i VM-kvalifikationen med 2-0 på Island, og pludselig er den 'nemme' gruppe med Schweiz som værste VM-rival blevet noget sværere for de topseedede nordmænd.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen