Karakterer: Sådan spillede Agger og co

Landsholdets indsats var over det meste af linjen klart godkendt, men målene manglede

Morten Olsen kunne sætte mange gode flueben udfor sine spilleres indsats mod Tjekkiet i går, men målene manglede, og det kom til at koste to point.

Se ekstrabladet.dk's karakterer her:

STEPHAN ANDERSEN 4
Der skulle gå 34 minutter før han havde sin første redning. Han havde en stille aften og spillede med sikkerhed i alt, hvad han foretog sig.

LARS JACOBSEN 3
Meget stærk i det offensive, hvor samspillet med Rommedahl sidder på rygmarven. Han havde flere farlige oplæg. Defensivt lukkede han helt af.

SIMON KJÆR 5
Ingen spilletid betyder intet. Han vandt alle sine dueller og spillede med både overblik og enorm autoritet. Og så havde han helt styr på pasningsspillet.

DANIEL AGGER 5
Kaptajnen leverer altid på et højt niveau. Han præsterede en pragtredning, da danskerne var trængt før pausen. Han har også et utal af gode offensive aktioner.

DANIEL WASS 4
En lovende indsats på venstrebacken. Gik godt med i kombinationerne og var solid og påpasselig i defensiven. Tæt på at score på farligt langskud.

WILLIAM KVIST 3
I forhold til EM-slutrunden spillede han bolden mere fremad banen. Han fik en advarsel, da han forsøgte at hive en tjekke i trøjen

THOMAS KRISTENSEN 2
Han startede fornuftigt med at bryde tjekkerne et par gange, men lavede også en graverende fejl i begge halvlege. De kunne have kostet. Leon Andreasen afløste ham.

CHRISTIAN ERIKSEN 3
Enorm løbevillighed og ofte fandt han de små rum mellem forsvar og midtbanen, men ikke alt lykkes. Han var tæt på rollen som matchvinder med to afslutninger.

DENNIS ROMMEDAHL 2
Det var en omgang blandede bolsjer. Havde en fin afslutning på hovedstød, men har også mange udfald. Kørte træt efter en times spil. Blev afløst af Tobias Mikkelsen.

NICOLAI JØRGENSEN 2
Spillede for første gang på højeste niveau den dybe angriber. Han får ikke et godkendt stempel for indsatsen. Kom til to afslutninger, men var for sjældent i boksen.

MICHAEL KROHN-DEHLI 3
Startede lidt skuffende, da han mistede en tæmning, men spillede sig op. Meget bevægelig og som altid dygtig i de små rum. Han kom slet ikke til afslutning.

LEON ANDREASEN 3
Efter mere end tre års fravær blev han klappet tilbage i Parken. Han tilførte energi og vildskab. Headede over på en god mulighed og testede Cech med skud.

ANDREAS CORNELIUS --
Kom på banen efter 71 minutter til sin debut, men får ikke karakter, fordi han ikke spillede 20 minutter.

TOBIAS MIKKELSEN --
Fik de sidste ti minutter og får derfor ikke karakter.

MORTEN OLSEN 4
Han skiftede ud undervejs og satsede på Cornelius i stedet for Helenius, fordi FCK-spilleren har været bedre til træning. Leon kom også ind og bragte ny energi.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen