TK: De så døde ud til sidst

Midtbanespilleren er sikker på, Danmark stadig kan hente de point, holdet smed mod Tjekkiet

Thomas Kristensen blev erstattet af Leon Andreasen i kampens 58. minut. (Foto: Lars Poulsen)
Thomas Kristensen blev erstattet af Leon Andreasen i kampens 58. minut. (Foto: Lars Poulsen)

PARKEN (ekstrabladet.dk): Fuldstændig som forudsagt i Ekstra Bladet, startede Thomas Kristensen på den centrale midtbane som makker til William Kvist i 0-0-landskampen mod Tjekkiet lørdag aften i Parken.

- Samarbejdet fungerede egentlig meget fint. Tjekkerne var udelukkende farlige på omstillinger, og vi manglede bare lige at score på nogle af de mange chancer, vi skabte i begge halvlege. Vi manglede lige den sidste skarphed i feltet i dag.

Læs også:

Se også: Olsen: Leon var ikke klar

- Vi kom til mange chancer, og det var ikke sådan, at det kun var en enkelt - det var i mange positioner, vi fik mulighederne. Og vi fik faktisk flere, end man kunne have håbet på i en VM-kvalkamp. Så det kan vi tage med som det positive, og så må vi arbejde på at blive skarpere, siger Thomas Kristensen.

- Hvis vi var kommet foran, ville det have åbnet kampen, for de stod meget lavt og satsede på at holde nullet - og håbede så at få et eller andet tilfældigt med. Vi var tålmodige, men manglede desværre bare at putte den ind.

- Hvor skal I hente de manglende point nu?

- Vi skal jo møde dem alle sammen, så det må vi jo tage med. Det positive er, at vi står godt defensivt, og så synes jeg, vi skaber rigtig mange chancer. Var vi først kommet foran, havde alt set anderledes ud, for vi fik kørt dem godt møre - og de så døde ud til sidst, siger Thomas Kristensen.

- Når man ikke får tre point på hjemmebane mod et af de hold, vi kæmper med, så må vi se at skaffe dem et andet sted, det er klart. Men jeg mener også, der er gode muligheder mod alle hold, hvis vi kan levere den indsats, vi gjorde. Men vi skal også være realistiske og sige, at vi skal være skarpere i modstandernes felt. Så tror jeg også, vi kan nå rigtig langt.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen