Olsens VM-bombe: Satser på FCK-duo

Ekstra Bladet kan afsløre, at Thomas Kristensen starter ved siden af William Kvist og Nicolai Jørgensen starter på top i VM-kvalkampen mod Tjekkiet

Denne FCK-duo har fundet nåde under Morten Olsens skarpe blik. (Foto: Lars Poulsen)
Denne FCK-duo har fundet nåde under Morten Olsens skarpe blik. (Foto: Lars Poulsen)

Det har nærmest kun gået en vej med FC København og klubbens spillertrup, siden Ariël Jacobs overtog trænertøjlerne i sommerpausen.

Jo, der var en LILLE nedtur i Champions League, men den skuffelse bliver formentlig opvejet hos et par spillere efter en uge under landstræner Morten Olsens vinger.

Ekstra Bladet kan nemlig afsløre, at to af de mest formstærke - Thomas Kristensen og Nicolai Jørgensen - noget overraskende starter inde i VM-kval-opgøret mod Tjekkiet lørdag aften.

Se også: Tjekkisk stjerne morer sig i Danmark Se også: Tjekkisk stjerne morer sig i Danmark

Ikke overraskende pga. deres form, men overraskende fordi de i mange eksperters øjne stod til en plads længere tilbage i køen til startpladserne end deres konkurrenter.

Hele ugen har fire centrale midtbanefolk kæmpet om Morten Olsens gunst og tjansen som Niki Zimling-afløser som makker til William Kvist: Nicolai Stokholm, Thomas Kristensen, Jakob Poulsen og Leon Andreasen.

For mange var sidstnævnte favorit efter et forrygende comeback til fodboldtilværelsen med masser af spilletid og mål i Tyskland.

Se også: Danmark bliver sorteper i VM-kval Se også: Danmark bliver sorteper i VM-kval

- Den bedrift med at komme tilbage til topfodbold fantastisk. Vi har set en Leon med en enorm gejst, vilje og entusiasme og en helt utrolig spilleglæde. Vi må vurdere, hvornår og hvordan, vi vil bruge hans kompetencer til bedst mulig gavn for holdet, sagde Morten Olsen ved det afsluttende pressemøde.

Det indikerer, at den tidligere AGF'er nok skal få en rolle i VM-kvalkampen - dog som indskifter.

På angriber-pladsen har en formstærk trio med Nicklas Helenius, Andreas Cornelius og Nicolai Jørgensen på skift været brugt som frontmand på 'det rigtige hold' i ugens løb, og flere havde troet, at Helenius med sit fine indhop mod Slovakiet var en kende foran de andre.

Se også: Anfører Agger: Ansvaret er det samme Se også: Anfører Agger: Ansvaret er det samme

Også her har Morten Olsen valgt anderledes, og i stedet bliver det fra første fløjt offensiv-talentet Nicolai Jørgensen, der skal løfte arven efter underbukse-karantæneramte Nicklas Bendtner.

LÆS ALT OM MORTEN OLSENS SMÅ VM-BOMBER I LØRDAGENS UDGAVE AF EKSTRA BLADET...

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen